reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lili witam w klubie moi tak mi robią cały czas jeden na pecherzu drugi na przepone i kopniaki z każdej strony a brzuch boli jakby skóra miała mi się rozerwać dziś pobudka o 3 i do 5 chodzenie bo ani leżeć ani nie siedzieć co 10 min na ubikacji do tego któryś wziął w obroty tez mój żołądek bo 2 tabl rennie i pół litra mleka nie pomogło taki kwas i katar zatkany nos no masakra

reklama
A w ktorym tygodniu kopie juz tak ze M poczuje. Bo teraz to codziennie kopie a dzis w nocy to tak mi dal popalic ze pol nocy nie spalam. Bo jak przyklada reke zeby poczuc jak kopie to maly jak na zlosc nawet ani razy nie kopnie a jak zabierze reke to wtedy kopie.

U mnie maz bardzo szybko poczul ruchy. Pare razy jak przylozyl reke to sie uspokajala, ae jk mu pokazalam jak ma to robic, kladl reke delikatnie i w miejscu gdzie byla moja, to udawalo nam sie ja oszukac i nie uciekala :)
A teraz to wrecz powiedzialabym, ze sama sie pod reke przesuwa [emoji7]
Dam znac wieczorem, bo wizyty mam dopiero calkiem po poludniu.
A poki co - milego dnia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A w ktorym tygodniu kopie juz tak ze M poczuje. Bo teraz to codziennie kopie a dzis w nocy to tak mi dal popalic ze pol nocy nie spalam. Bo jak przyklada reke zeby poczuc jak kopie to maly jak na zlosc nawet ani razy nie kopnie a jak zabierze reke to wtedy kopie.
Moj maz poczul w 21 tyg...ale reke mial polozona i czekal i czekal bo fakt jak mala kopie i sie przystawi reke to przestaje. Oczywiscie kopie jak szalona od razu po posilku albo jak leze prosto na plecach. Dzis u dentysty bylam na lezaco to oprocz wiertla mala mnie skopala. Teraz to sa fajne kopniaki. Pozniej pewnie beda bolec ale tak bardzo sie ciesze jak mnie kopie. Bo jak dlugo nie kopie to matka panikara sie martwi...

Zdradź co pijesz? Ja wieczorami mam mało pokarmu i jest trochę płaczu.
Za to w nocy na jedno karmienie mam ściągnięte i dzięki temu śpię jakąś godzinę dłużej. Martka ten pomysł sprzedała.
Ja od kilku dni juz nic nie odciagam. Jestesmy tylko na piersi chociaz mieliśmy kryzys ze juz gotowalam wode na mm bo mala wisiala na mnie 4 godziny i wydawalo mi sie ze nie mam juz mleka
W szpitalu dostalam taka herbatke i wspomagalam sie nia dopiero trzy raxy. Za każdym razem bardzo mi pomaga. Dzisiaj bylam w przychodni zwazyc mala i ma 4050 kg dwa tyg temu 3400 wiec przybiera ladnie [emoji3]
1483447767-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, nie brakuje Wam brzuszkow? Ja bym juz chciala byc w nastepnej ciazy. Ciesze sie ze maly juz spi w lozeczku, ale tak bardzo mi brakuje tych kopniaczkow. Czas kiedy maly byl w brzuszku, bezcenny.
Cieszcie sie kazda chwila bo tez bedziecie za tym tesknic;)
Mam to samo [emoji3] super ze wróciłas i ze wszystko dobrze się skończyło [emoji8]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Wypij gorące mleko ;) zobaczysz jaka będzie pogoda tym jaaaaaazda niech M wtedy przyloży rękę

Odebralam wyniki morfologii...chyba zle...
Leukocyty 20 norma do 11
Crp 13 norma do 5
LUC 4.2 norma do 4
Neutrofile 15 norma do 8
Linfocyty 17 norma od 20
Czy wiecie dlaczego uroslo mi jakies LUC?
NO I CRP mi ciagle rosnie...miesiac temu mialam 10

reklama
Odebralam wyniki morfologii...chyba zle...
Leukocyty 20 norma do 11
Crp 13 norma do 5
LUC 4.2 norma do 4
Neutrofile 15 norma do 8
Linfocyty 17 norma od 20
Czy wiecie dlaczego uroslo mi jakies LUC?
NO I CRP mi ciagle rosnie...miesiac temu mialam 10
Ja CRP mam podniesione od początku ciąży, lekarz mówi, że tak może być.
W sprawie LUC nie pomogę, nie wiem co to jest.
Jeśli Cię to pocieszy, to moje wyniki w tym miesiącu też się pozmieniały. Co prawda nadal wszystko mam w normie, ale blisko dolnej granicy i dlatego dostałam zestaw żelaza- tabletki z buraka i tardyferon-fol.

Do góry