reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja juz po wizycie. Dr sam zwrocil uwage na napiety brzuch. Ale szyjka zamknieta 2 cm czyli to raczej mala dupke tak wypina. Ulozona jest juz glowka w dol. Ten bol nerki nocny mam pilnowac, wspominal cos o kamieniach ale narazie jeden raz to mowi ze moglam zle ulozyc sie do spania. Wiecej pic! No i wizyty co dwa tygodnie nastepna 2.01. Wtedy pomierzy mala, wezmie posiew. Ogolnie jestem uspokojona:)

reklama
Tylko ze u mbie mały prawie 5 dni był na mm bo ja tyle czasu leżałam i nie chodziłam wiec i pokarmu było brak. No ja robie tak. Jak mały wstaje daje pierś jedno potem druga odciagniety pokarm i mm jeślinie wystarcza mu. Ale staram się więcej na piersi go karmić. A i tego mm teraz coraz mniej je bo więcej z cyca pociągnie. No i pi zjedzeniu laktator.
No to super, ja bym tylko ten ostatni punkt z mm ominęła :-) pierś, odciagniete mleczko i jeśli dalej szuka znowu pierś :-) mój syn czasem wisi na piersi pół dnia i to nie dlatego że się nie najada tylko czuje taka potrzebę a też już chciałam mm dokarmic bo myślałam że głodny, na szczęście wybiła mi to położna z głowy :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Narazie mnie ten zaszczyt ominął :) ale pęcherz to mnie czasami wykańcza a najlepiej jak jeden zabawia się na pecherzu a drugi ciśnie na przepone i musiałabym stać na ubikacji bo sikanko ciśnie a usiąść nie można bo brak oddechu

Rany, to moje jakos bez fantazji - wala w dol brzucha i tyle :-) do przepony nie siegaja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry