reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny widziałyście jak wygląda Ania Lewandowska? Ponoć jest w piątym miesiącu. Można się zdołować co ? Ja dziś oglądałam swoje ciało przy okazji golenia i innych zabiegów kosmetycznych. Masakra.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzizas pomyślalam identycznie jak Ty jestem w 22 tc czyli 5 miesiac i mam już 6.5 :( kg na plussie jeszcze trochę a będę pod koniec wyglądac jak Pawarotti

Czesc . Jestem w 17tc po invitro, i poczytuje was od jakiegoś czasu. Wasze rady są bardzo przydatne. Mam pewien problem i ilcze że mi coś podpowiecie. Nabawilam się jakiejś infekcji na początku byly tylko upławy a teraz zaczyna swędzieć. Co można kupić w aptece aby pomogło. wizyte mam we wtorek i muszę jakoś dotrwać a boje się że może być jeszcze gorzej.
Ja miałam infekcje ...jak cie swędzi to najszybciej drożdzaki, kup sobie maść clotrimazolum ale mi nie pomogła dopiero czopki z antybiotykiem na receptę

Hej...
Sluchajcie mam pytanie do mam ktore mialy oceniany przeplyw krwi w przewodzie zylnym w 12-14 tc...
Czy ma znaczenie czy widmo jest na czesci + czy - wykresu? Czy raczej chodzi o przechodzenie fali przez oś 0?
Wariuje tu po tym usg... Juz maz wyzywa ze sama sobie problemow szukam... A nigdzie nie moge znalezc w necie opisu co jest istotne... Bo mi przez os nie przechodzi za to jest caly na czesci - i sie balam ze to jest zly pomiar... Mimo ze lekarz napisal ze prawidlowy... Taka panikara jestem po tym telefonie ze serio chyba sama wymyslam...
Mam nadzieje ze ktoras z was jest zorientowana lepiej niz ja...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Biedna, ja jak wstalam w lozka to w drodze do.umywalki położna dwa razy mnie mylą , krew sie lala po nogach. Na szczescie ona przewidująca powiedziala zebym nie zakładała kapci tylko klapki pod prysznic.
Ja od wczoraj mam ciągle przeszkody i Male sukcesy. Pokarm jest i to bardzo duzo, piersi jak cysterny, ale sutki nadal nie do uchwycenia dla małej. Położna zrobila mi urządzenie ze strzykawki do wyciągania i poleciała kropelka, z ktorej tak bardzo się cieszyłam. W domu mąż przyniósł kapturki na sutki i wreszcie mala zaczela ssać - kolejny sukces. Więc obyło się pierwszej nocy bez sztucznego mleka. Mala obudzila się dwa razy i cos pozwala, w sumie nie wiem ile. A dzis rano wstalam z dwoma juz globusami, laktator ktory wczesniej nie dzialal wreszcie dobrze skręciłam i poszło, udalo mi się odciągnąć 60 ml, prawie plącz ze szczęścia bo juz się bałam ze mi piersi eksplodują i dostane zapalenia. Wiec póki co powolutku do przodu.
Byle do przodu kochana! Pokonamy wszystkie przeciwności :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie od wczoraj szwy palą żywym ogniem, polozne sprawdzaly goje się bardzo dobrze , to tak po prostu chyba ciągną, ze chodzę zgięta wpół od czego znowu doslownie pękają mi plecy... Eh ze jeszcze nie wymyślili rodzenia bez bólu:)
Poproś o czopki diclofenac, działają cuda :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry