A ja nie sądziłam ze w dzisiejszych czasach pomylki się zdarzają i to do samego konca. Wczoraj byla tu dziewczyna która przyszła rodzic córkę a wyszla z synem, pól wyprawki różowej, mowila ze Db ze rodzila sn i od razu zobaczyla bo gdyby np cc w narkozie to byłaby pewna ze to nie jej dzieckoU mnie lekarka stwierdzila w 12+0, potem sie juz tylko potwierdzalo.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Cudownie, gratulacje kochana;*;*
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Gratulacje, potraficie z rana zaskoczyć trzymajcie się dziewczyny, codziennie jest troszkę lepiej, a maleństwa wynagradzają każdy ból:*U mnie Gabrys wazy 3300 i ma 55 cm. Już nawet nie pamiętam o której urodziłam, bo miałam komplikacje. I mozliwe ze dopiero jutro wstanę. Boli mnie nie aż tak bo jestem na przeciwbolowych
Ale się cieszę
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Peugeotka36 ja tez pisze z telefonu i myśle, ze sporo dziewczyn tez... prawdę powiedziawszy ja nie jestem w stanie przeczytać Twoich postów do końca, bo ciężko mi cokolwiek z nich zrozumieć, po chwili się irytuje i przestaje czytać [emoji20]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Az tak zle przeskakuja mi literki?? Moj phon nie jest na pl ,czasem poprostu nie sprawdzam co napisalam i wysylam potem dopiero czytam i Z gory przepraszam Ale nie sadze ze az tak zle jest aby wogole nic nue zroumiec!!!
Milego dnia
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
U mnie Gabrys wazy 3300 i ma 55 cm. Już nawet nie pamiętam o której urodziłam, bo miałam komplikacje. I mozliwe ze dopiero jutro wstanę. Boli mnie nie aż tak bo jestem na przeciwbolowych
Gratulacje!!!!!
Flandi
Fanka BB :)
A ja nie sądziłam ze w dzisiejszych czasach pomylki się zdarzają i to do samego konca. Wczoraj byla tu dziewczyna która przyszła rodzic córkę a wyszla z synem, pól wyprawki różowej, mowila ze Db ze rodzila sn i od razu zobaczyla bo gdyby np cc w narkozie to byłaby pewna ze to nie jej dziecko
Nie żartuj nawet [emoji23]
husann
Gratulacje
Poprosimy i zdjecia Alanka
reklama
husann
GratulacjeU mnie Gabrys wazy 3300 i ma 55 cm. Już nawet nie pamiętam o której urodziłam, bo miałam komplikacje. I mozliwe ze dopiero jutro wstanę. Boli mnie nie aż tak bo jestem na przeciwbolowych
Poprosimy o zdjecia Gabrysia