nieagatka
Fanka BB :)
Ja też tyle miałam na początkua teraz drugie tyle doszlo xd
Bosko [emoji51][emoji16] No coz, jak mus to mus
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tyle miałam na początkua teraz drugie tyle doszlo xd
Ok. Ja myslalam ze jestes z PL. Dasz rade bo jak nie my to kto.Husan ja mieszkam w Barcelonie, tutaj nie ma, juz pytalam jak o tym kiedys pisalyscie
I u mnie ide, pije i mam badanie po godzinie i do domu. Mam byc na czczo. W PL to chyba ciut inaczej wyglada, prawda?
nie straszJa też tyle miałam na początkua teraz drugie tyle doszlo xd
Ja tez na raty wieszałam, tyle jest tego i takie maleJa wczoraj w końcu zrobiłam pierwsze pranie i jestem przerażona [emoji23][emoji23] dwie suszarki samych jasnych ciuszków, w większości najmniejszych tylko rozmiarów [emoji33] wieszałam to na 3 razy bo tak mnie plecy bolały.. Nie wiem jak to wyprasuję teraz haha
Ja nie straszenie strasz![]()
Dobra ja zaczynam dopiero cokolwiek kupować , wiec jaki rozmiar kupować na początek ? 56? bo ja mam na razie dwie pary bodów 62, to i tak wydają się mini![]()
Kupuj kupujDobra ja zaczynam dopiero cokolwiek kupować , wiec jaki rozmiar kupować na początek ? 56? bo ja mam na razie dwie pary bodów 62, to i tak wydają się mini![]()