reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie wiem czy wiecie co to jedt Aliexpress ale wlasnie wczoraj dostalam pierwsza zamowiona na Lilke rzecz [emoji16] Sliczne jest [emoji16]
1480499040-itk1ll.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wczoraj w końcu zrobiłam pierwsze pranie i jestem przerażona [emoji23][emoji23] dwie suszarki samych jasnych ciuszków, w większości najmniejszych tylko rozmiarów [emoji33] wieszałam to na 3 razy bo tak mnie plecy bolały.. Nie wiem jak to wyprasuję teraz haha

Ja mam dziś badanie na glukozę...I najpierw miałam pobranie krwi na czczo, potem czekałam godzinę na wynik, wypiłam glukozę i następne pobranie krwi za dwie godziny...A ktoś tu pisał, że nie ma takich wytycznych, że badanie krwi po dwóch godzinach....

Faktycznie dziwnie masz ;) ale w sumie od wypicia czekasz 2h czyli tak jak my, tylko u Ciebie najpierw robią wynik na czczo, a potem dopiero idziesz pić stąd ta dodatkowa godzinka ;) ważne żeby przetrwać i żeby wynik był ok :)

Ja wczoraj w końcu zrobiłam pierwsze pranie i jestem przerażona [emoji23][emoji23] dwie suszarki samych jasnych ciuszków, w większości najmniejszych tylko rozmiarów [emoji33] wieszałam to na 3 razy bo tak mnie plecy bolały.. Nie wiem jak to wyprasuję teraz haha

Haha ja co chwila przerwe robiłam przy prasowaniu :D i w sumie 3 dni mi to zajęło :D :p
A teraz nie chce myśleć o tym :p

2 suszarki?!? Serio tyle tego masz? [emoji4] O kurde czyli mi jeszcze calkiem sporo brakuje, musze sie wziac za siebie [emoji16]

reklama
Do góry