Musiałam odespać szpital, trzy prania za mną i jedno spore prasowanie, jutro ciąg dalszy. Wydaje mi się ze zwiększam się w oczach, nawet lekarka w szpitalu zauważyła ze brzuch urósł, a widziała mnie 6 dni wcześniej. Tym samym jest juz naprawdę ciężko, ale co wam będę mówić, przeciez przechodzicie to samoMartka jak tam w domu?
reklama
Fiolek81
Fanka BB :)
To Martka nadrabiasz pobyt w szpitalu. Ja mam trzy wielkie kartony i dwa worki ciuszkow od siostry. Musze posegregowac rozmiarami(a maja powycinane metki z rozmiarami) a ja zupelnie nie mam oka. I zaczynam prac i prasowac bo kregoslup coraz bardziej boli.
ewelin86
Zrób tak jak ja. Weź rozłoż jak masz metki rozmiarami i przykładaj do nich. I tak to w sumie na oko wychodziłoTo Martka nadrabiasz pobyt w szpitalu. Ja mam trzy wielkie kartony i dwa worki ciuszkow od siostry. Musze posegregowac rozmiarami(a maja powycinane metki z rozmiarami) a ja zupelnie nie mam oka. I zaczynam prac i prasowac bo kregoslup coraz bardziej boli.
husann
Zapytaj w aptece jest tylko na zamowienie i taka sama cenaU mnie takiej nie ma niestety. No trudno, jakos przezyje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nieagatka
Husan ja mieszkam w Barcelonie, tutaj nie ma, juz pytalam jak o tym kiedys pisalyscie
I u mnie ide, pije i mam badanie po godzinie i do domu. Mam byc na czczo. W PL to chyba ciut inaczej wyglada, prawda?
I u mnie ide, pije i mam badanie po godzinie i do domu. Mam byc na czczo. W PL to chyba ciut inaczej wyglada, prawda?
Ja mam dziś badanie na glukozę...I najpierw miałam pobranie krwi na czczo, potem czekałam godzinę na wynik, wypiłam glukozę i następne pobranie krwi za dwie godziny...A ktoś tu pisał, że nie ma takich wytycznych, że badanie krwi po dwóch godzinach....
Ja tez jeszcze z 4 reklamówki do prania, na szczescie póki co dostałam rozmiary od najmniejszych do 68 wiec nie mam za duzo segregowania.To Martka nadrabiasz pobyt w szpitalu. Ja mam trzy wielkie kartony i dwa worki ciuszkow od siostry. Musze posegregowac rozmiarami(a maja powycinane metki z rozmiarami) a ja zupelnie nie mam oka. I zaczynam prac i prasowac bo kregoslup coraz bardziej boli.
ewelin86
No to dziwnie miałaś. Nie słyszałam nigdy o takim sposobie. Widać są różne metody. Ważne ze jyz masz za sobąJa mam dziś badanie na glukozę...I najpierw miałam pobranie krwi na czczo, potem czekałam godzinę na wynik, wypiłam glukozę i następne pobranie krwi za dwie godziny...A ktoś tu pisał, że nie ma takich wytycznych, że badanie krwi po dwóch godzinach....
reklama