reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej !
Na tym wątki jestem nowa.
Ale że Flandi zapraszła na Wasz wątek więc i ja postanowiłam dołączyć do ciężarówek chodź tak się jeszcze nie czuję ;)
Po krótce o mnie :
Moja ciąża jest z pierwszego podejścia do in vitro .
Stymulacja we wrześniu transfer odroczony do października, dokładnie 27 crio jednego zarodka blastocysty (pozostały nam jeszcze 3 babelki po które wrucimy) .
w 11 dpt beta 653 ogromna radość w zeszłym tygodniu byłam na usg wszystko w porządku serduszko biło. Na chwilę obecną to 7 Tc.
Dodam że to moja druga ciąża w pierwszej byłam w zeszłym roku naturalna niestety pozamaciczna.
Pozdrawiam Was wszystkie i miłej soboty :):biggrin2:
Witam :-) i gratuluję :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ratujcie, dzisiaj w nocy podobno bardzo chrapałam, mimo ze starałam sie trzymać buzię w ryzach;) znacie jakies sposoby na to? Wstyd mi juz zasypiać:( chcę do domu:(
Nie przejmuj się kochana, chrapiesz bo ciepłe i suche powietrze jest w szpitalu
Ważne że ty śpisz a inni stopery do uszu ;-)

Dzień dobry kochane :)
Milego weekendu życzę :)

Dziewczynki proszę meldowac się po obchodzie co tam dziś lekarze mówią i jak się czujecie
U mnie ktg ze skurczami, standard jakby ich nie było to bym się zdziwiła
Czekam grzecznie do poniedziałku na badania i wtedy będę wiedzieć na czym stoję :-)

Ja właśnie na plecach wcale nie leżę bo nie mogę, dusi mnie od razu, uciska tak ze chwile wytrzymuję. W ogóle to dziś mam zły dzień, przez głupi aparat ktory pokazał skurcze siedze tu przez weekend mimo ze zupełnie nic się nie dzieje, ktg codziennie idealne, a jeszcze teraz dzwoni tesciowa ze moja lekarka w poniedziałek będzie, jak tylko znajdzie cos do czego bedzie mogla sie przyczepić to mnie zostawi tutaj dalej... I o ile faktycznie cos się będzie działo to rozumiem, ale jak np znowu mnie podłączą do tej zepsutej maszyny to ja znowu będę kiblować w szpitalu nie wiem po co. W domu burdel na kółkach, nic nie jest przygotowane, na samą myśl dostaję szalu bo wiem ze m w tygodniu nie jest w stanie nic zrobić, ja ubrań dla malej na wyjacie nie wybrałam, nie wyprałam... A jak mam to tłumaczyć komuś przez Tel to tez mi się odechciewa... Zle na mnie działa pobyt w szpitalu :/
Musialam wam sie wyżalić
No i dobrze wyżal się jak ma być ci lepiej :-) dla pocieszenia mogę dodać tylko tyle że nie jesteś sama, my też kiblujemy w szpitalu w którym przez weekend nic się nie dzieje :-/

reklama
Do góry