agatek28
Fanka BB :)
Ciut lepiej, ale nadal ma bezdechy i straszny duszacy kaszel. Stracil duzo na wadzeAgatek jak synek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciut lepiej, ale nadal ma bezdechy i straszny duszacy kaszel. Stracil duzo na wadzeAgatek jak synek?
Kochana wcześniej dał radę i teraz tez da rade. Masz silnego synka :* choroba niestety powoduje spadek wagi. Ale już niedługo poczuje się lepiej i nadrobi szybko. Trzymam kciuki za Was :*Ciut lepiej, ale nadal ma bezdechy i straszny duszacy kaszel. Stracil duzo na wadze
Dziewczyny ja mam juz dosyc, powiedzcie za jakie grzechy nas to dotyka. Najpierw nieplodnosc, jeden wczesniak, potem kolejna ciaza dla odmiany przelezana w lozku, potem kolejny wczesniak a zeby bylo jeszcze weselej to jeszcze wczesniejszy niz braciszek, a teraz jeszcze zapalenie pluc i bezdechy. Zyc nie umierac
Dziewczyny ja mam juz dosyc, powiedzcie za jakie grzechy nas to dotyka. Najpierw nieplodnosc, jeden wczesniak, potem kolejna ciaza dla odmiany przelezana w lozku, potem kolejny wczesniak a zeby bylo jeszcze weselej to jeszcze wczesniejszy niz braciszek, a teraz jeszcze zapalenie pluc i bezdechy. Zyc nie umierac
Dziewczyny ja też myślę o monitorach oddechu ale powiedzcie mi czy musze mieć dwa po jednym na każde dziecko dodam że ma jedno podwójne łóżeczko dla chłopaków sama nie wiem