Czyli 3 godz.Ja siedzialam na dupce ale to 2 h wychodza. Godzina "0" pierwszy pomiar, potem po godzinie i po dwoch.
reklama
lile
Fanka BB :)
Martka kciuki
Ma-rta - dwie.. pobranie [godzina] pobranie [godzina] pobranie i do domu.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
U Nas jest pobranie-godzina,pobranie-dwie godziny i dopiero do domuMartka kciuki
Jejku kochana trzymaj się :-) będzie dobrze!w szpitalu będziecie pod dobrą opieką :-)Ja już po wizycie. Jadę do szpitala. Mala ma tachykardie, bardzo Malo wód, rozwarcie mimo krążka na opuszek, te kłucia ktore czułam w pochwie jakby to faktycznie główka dziecka już uciska. Lekarka ma dzwonić do szpitala zeby od razu dali mi kroplówki, jutro sama będzie około 10. Możliwe ze zostanę juz do końca, wchodzi w grę tez wcześniejsze rozwiązanie, zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie.
Swoją drogą co się dzieje? Wszystkie po kolei szpital zaliczamy :-(
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Super że wszystko dobrze :-)My juz po wizycie. Mala ma 1473g. Jest tyle ile ma byc wiec nam ulzylo. Niestety byla ulozona buzia do mojego kregoslupa. Nie ma parcia na szklo jak to powiedzial moj mazwiec mam niedosyt bo sie nie napatrzylam. Ale dr powiedzial, ze on "lubi" cukrzyce bo jak jest dobrze prowadzona to i z maluchem wszystko dobrze.
Jestem za! Tylko w którym szpitalu ;-)Martka kciuki &&&& powinni nas polozyc wszystkie w 1 szpitalu
Ja miałam usg dziewczynki malutkie jak na ten tydzień. 1759 i 1850 i dodatkowo ta mniejsza ma mało wód...nie wiem co teraz dzisiaj podpisałam papiery na cc na 6.12...ale czy to się nie zmieni...kto to wie
Dziewczynki rzeczywiście maleńkie ale jeszcze nabiorą troszkę ciałka, będzie dobrze :-)
Ja leczylam się domowymi sposobami :miód, czosnek,cytryna i imbir udało się pokonać infekcjeDziewczyny po infekcjach, co brałyście na gardło i kaszel? Dopiero mnie bierze, jeszcze do lekarza nie chcę.
Musisz zostać pod obserwacją w przychodni ale nie trzy tylko dwie godziny :-)Dziewczyny powiedzcie mi....Czy jak byłyście na badaniu glukozy to siedziałyście w przychodni te 3 godz. czy jechałyście do domu?
reklama
Nie ma takich norm, glukoze bada się po jednej i po dwóch godzinach wszędzie, musiałaś źle zrozumiećU Nas jest pobranie-godzina,pobranie-dwie godziny i dopiero do domu