reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja juz na oddziale, nawodniona kroplówkami. W ktg tętno piękne w normie, w usg sporo więcej wód niż na wizycie :) w sumie zmienialo sie to w zależności od tego jak mala się układała, wiec jestem sporo spokojniejsza. Oby tak było dalej to może jeszcze wyjdę, ale zobaczymy bo dzisiaj mala bardzo ciśnie główką. Od dwóch dni czulam się dziwnie i chyba faktycznie organizm dawał mi znać, ze cos się zaczyna. Lekarka powiedziała ze gdyby zdjęła mi krążek to raczej juz by poleciało, dlatego cieszę się ze go mam :)
Leżę na tej samej sali co wtedy, jak jutro zobaczę liść salaty na śniadanie to chyba padnę:)

Ja juz na oddziale, nawodniona kroplówkami. W ktg tętno piękne w normie, w usg sporo więcej wód niż na wizycie :) w sumie zmienialo sie to w zależności od tego jak mala się układała, wiec jestem sporo spokojniejsza. Oby tak było dalej to może jeszcze wyjdę, ale zobaczymy bo dzisiaj mala bardzo ciśnie główką. Od dwóch dni czulam się dziwnie i chyba faktycznie organizm dawał mi znać, ze cos się zaczyna. Lekarka powiedziała ze gdyby zdjęła mi krążek to raczej juz by poleciało, dlatego cieszę się ze go mam :)
Leżę na tej samej sali co wtedy, jak jutro zobaczę liść salaty na śniadanie to chyba padnę:)
Super,najważniejsze że ty troszkę spokojniejsza jesteś :-) trzymamy za was dziewczyny kciuki z Alanem :-) a jak zobaczysz liść sałaty to się ciesz bo u nas takich rarytasów nie ma

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas śniadanie wygląda np tak
1479852217617.jpg

Załączniki

• 1479852217617.jpg
    1479852217617.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 293
Dostałaś jakieś leki czy tylko nawadnianie tymi kroplówkami?

reklama
Do góry