reklama
ewelin86
Fanka BB :)
No to dobrze.Dokładnie, za dwa tyg już będzie bezpiecznie, młody będzie ważył ponad 2500 i mogę rodzić
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawe ile mój bedzie wazyl na wizycie.
ewelin86
A zobacz czy na stronie szpitala nie ma wypisane wyprawki co musisz mieć. U mbie jest lista i wg niej się sugerujeJa to się tak już stresuję tymi szpitalami i że sama za chwilę też tam mogę wylądować, że mąż mnie poprosił, żebym w tym tygodniu się spakowała już na wszelki wypadek do szpitala i miała gotowe rzeczy.. A ja nie wiem co zabrać
Flandi
Mam listę do mojego szpitala - dostałam na szkole rodzenia, ale wiesz jak to jest.. Czasem mi się wydaje, że część niepotrzebna i czegoś znów nie ma :/ Na czuja trochę muszę to zrobić.A zobacz czy na stronie szpitala nie ma wypisane wyprawki co musisz mieć. U mbie jest lista i wg niej się sugeruje
ewelin86
Powiem Ci, że ja też na czuja pakuje. Bo wolę mieć niż później się stresować że czego nie mam.Mam listę do mojego szpitala - dostałam na szkole rodzenia, ale wiesz jak to jest.. Czasem mi się wydaje, że część niepotrzebna i czegoś znów nie ma :/ Na czuja trochę muszę to zrobić.
Nie stresuj się na zapas, póki nic się nie dzieje ciesz się ciążą i pobytem w domu :-) a jeśli faktycznie chcesz torbę pakować to bierz wszystko jak na wakacje ręcznik, kosmetyki, koszule, jakieś wygodne ciuchy, jeśli potrzeba to ubranka dla dzieciaków, pieluszki i jedzenie bo w szpitalu nie pojesz ;-)Ja to się tak już stresuję tymi szpitalami i że sama za chwilę też tam mogę wylądować, że mąż mnie poprosił, żebym w tym tygodniu się spakowała już na wszelki wypadek do szpitala i miała gotowe rzeczy.. A ja nie wiem co zabrać
Flandi
Ja to już mam takie schizy, że chodzę po domu i np. nagle przychodzi mi do głowy "czy mam drugą pastę do zębów, żeby zabrać w razie czego?" no cyrk na kółkach. A gdzie tam jakieś pranie!?! Nie zaczęła nawet jeszcze..Powiem Ci, że ja też na czuja pakuje. Bo wolę mieć niż później się stresować że czego nie mam.
Jak cię to pocieszy to ja też nie mam nic wypranego :-( czekam na przeprowadzkę,ciekawe czy się doczekam w dwupakuJa to już mam takie schizy, że chodzę po domu i np. nagle przychodzi mi do głowy "czy mam drugą pastę do zębów, żeby zabrać w razie czego?" no cyrk na kółkach. A gdzie tam jakieś pranie!?! Nie zaczęła nawet jeszcze..
reklama
Flandi
haha nie chciałabyś widzieć jak ja się pakuję na wakacje przyczepka by się przydała ale spoko, Wy to mnie zawsze pocieszycie, damy radę jakośNie stresuj się na zapas, póki nic się nie dzieje ciesz się ciążą i pobytem w domu :-) a jeśli faktycznie chcesz torbę pakować to bierz wszystko jak na wakacje ręcznik, kosmetyki, koszule, jakieś wygodne ciuchy, jeśli potrzeba to ubranka dla dzieciaków, pieluszki i jedzenie bo w szpitalu nie pojesz ;-)