reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Używany 1200 a nówka chyba 1900. Nie chciałam nowego, bo nie byli widać ze używany. A i różnica poszła na łóżeczko o inne rzeczy.A można zapytać ile zaplacilas?
Mój też twierdzi że jeszcze mamy tyyyyyyyyle czasuZ zakupami było tak, że m chciał dopiero mc przed wszystko kupić. Ake wybiła mu to z głowy![]()
kasia_basia
Dziewczyny kupujcie wcześniej, nie ma co zwlekać. Różne sytuacje się zdarzają. Ja zostawiłam na później i teraz jak mi kręgosłup wysiada muszę sama wszystko załatwiać. Wózek musiałam targać z czwartego piętra bez windy a łóżeczko z szóstego.
nieagatka
Zalezy ktore, jedne maja, inne nie. Mysle, ze warto na to zwrocic uwage. Mi zalezalo na foteliku maxicosi, bo to jeden z lepszych w testach. Musisz po prostu sie w internecie rozgladac i zoabczyc co Ci najbardziej bedzie pasowac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
ZdążyszMój też twierdzi że jeszcze mamy tyyyyyyyyle czasuMyślę że po Świętach mocno się wezmę za te zakupy....W sumie zostanie mi jeszcze dwa miesiące więc chyba zdążę. ..?????
nieagatka
Czy te foteliki,które można kupić z wózkiem,mają jakieś atesty bezpieczeństwa?
Zalezy ktore, jedne maja, inne nie. Mysle, ze warto na to zwrocic uwage. Mi zalezalo na foteliku maxicosi, bo to jeden z lepszych w testach. Musisz po prostu sie w internecie rozgladac i zoabczyc co Ci najbardziej bedzie pasowac.
kasia_basia
A z ciekawostek to wczoraj usłyszałam że mam wielką dupę, jestem stara i obleśna. Wiem, że to było po to by mnie zranić ale teraz mi każdy kęs staje w gardle. Zero radości z jedzenia i omijam wzrokiem lustra[emoji12]. Wmawiałam sobie że nie jest tak źle.
Kurcze żyjesz z kimś 12 lat i tak na prawdę ciągle Cię może zaskoczyć. Może on się zakochał?
Kurcze żyjesz z kimś 12 lat i tak na prawdę ciągle Cię może zaskoczyć. Może on się zakochał?
reklama
ewelin86
Pamietaj nie bierz niczego do siebie. Ważne że Ty uważasz siebie za piękną, młodą i szczupłą. Olej to co on mówi. Po prostu chce Ci zrobić przykrość.A z ciekawostek to wczoraj usłyszałam że mam wielką dupę, jestem stara i obleśna. Wiem, że to było po to by mnie zranić ale teraz mi każdy kęs staje w gardle. Zero radości z jedzenia i omijam wzrokiem lustra[emoji12]. Wmawiałam sobie że nie jest tak źle.