reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oj Pisanka Pisanka :D
Ja leżę i walczę ze zgaga :(
Patrze w ten telefon jak głupia i nie wiem w sumie co przeglądam :p
Nic mi się nie chce :(
Wczoraj do M powiedziałam żeby cewnik mi wsadził to bym się tyle razy nie budzila :D

Dziewczynki poradźcie coś. Co byście zrobiły na moim miejscu? Prawdopodobnie będę rodzić w okresie świątecznym. Moja rodzina tradycyjnie gromadzi się w Sopocie. Tam chciałabym również wysłać córkę. Postanowiłam że będę rodzić sama i nie wiem co robić: zostać tutaj ? Szpital mam już wybrany ale tak samej może być ciężko: zawieźć, przywieźć. Mam znajomych ale jak to będą święta to głupio będzie prosić.
Planowałam poród sn bo szybciej mogę być na nogach po tym, ale opcja cesarki jest wciąż otwarta.
Jest jeszcze taka opcja że przeniosę się do 3miasta w okolicach 15 grudnia i tam będę rodzić, ale nie znam ani jednego lekarza i głupio tak po prostu zjawić się na poród.
Jak myślicie?

Dziewczynki poradźcie coś. Co byście zrobiły na moim miejscu? Prawdopodobnie będę rodzić w okresie świątecznym. Moja rodzina tradycyjnie gromadzi się w Sopocie. Tam chciałabym również wysłać córkę. Postanowiłam że będę rodzić sama i nie wiem co robić: zostać tutaj ? Szpital mam już wybrany ale tak samej może być ciężko: zawieźć, przywieźć. Mam znajomych ale jak to będą święta to głupio będzie prosić.
Planowałam poród sn bo szybciej mogę być na nogach po tym, ale opcja cesarki jest wciąż otwarta.
Jest jeszcze taka opcja że przeniosę się do 3miasta w okolicach 15 grudnia i tam będę rodzić, ale nie znam ani jednego lekarza i głupio tak po prostu zjawić się na poród.
Jak myślicie?
Najlepiej zadzwonić wcześniej ale.jeżeli nastawia sz się na porod sn to po prostu pojedziesz i tyle. przecież nie wygonili rodzacej. znajdź sobie kilka szpitali jakie chcesz zapisz do nich w notesu nr telefonu adresy i myślę że spokojnie możesz jechać

Ja miałam badanie...szyjka zamknieta 2 cm...cud ? pytałam o termin 6.12.2016 ale wstępnie bo to koniec 37 tc będzie więc wtedy powinno przypadać...zobaczymy wole mieć planowana :)

Mysle, ze lepiej przy rodzinie, a tak jak Pisanka pisze nie wygonia Cie ze szpitala. A nawet samo wyjscie ze szpitala to lepiej miec kogos kto pomoze.

reklama
Do góry