reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Leżę na oddziale...nie wiem mam już dosyć ale warunki super. 2 na sali z łazienką. krzyż boli skurcze regularne ale niskie. dostałam papaveryne i znów celeston. przyszła lekarka i mówi no to dzisiaj w razie co tniemy . ..a ja coooooo !? znowu dupa boli od celestonu i mega się zdziwilam ze znowu dostałam. najgorsze ze m będzie raz na tydzień bo odwiedziny do 19 a on na 18 by był :( wiec.w tygodniu nie da rady :( i będę sama :( juz zaliczylam ryczenie wiec jak u siebie. ..

Leżę na oddziale...nie wiem mam już dosyć ale warunki super. 2 na sali z łazienką. krzyż boli skurcze regularne ale niskie. dostałam papaveryne i znów celeston. przyszła lekarka i mówi no to dzisiaj w razie co tniemy . ..a ja coooooo !? znowu dupa boli od celestonu i mega się zdziwilam ze znowu dostałam. najgorsze ze m będzie raz na tydzień bo odwiedziny do 19 a on na 18 by był :( wiec.w tygodniu nie da rady :( i będę sama :( juz zaliczylam ryczenie wiec jak u siebie. ..
A nie moze po porodzie wziac z dwoch dni urlopu?
Trzymaj sie tam kochana...my myslimy o tobie...

Teraz jesteś pod dobrą opieką. Abyś do grudnia wytrzymała to będzie super. Teraz odpoczywaj :*

reklama
Do góry