reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Myślę, że jyz Cię zostawia, bo tak byś musiała znów za 2 tyg przyjeżdżać. A szyjka krótka wiec myślę że nie bd ryzykowaćNo chyba czas się spakować. Szkoda ze x kasa krucho i nie mamy na resztę rzeczy dla dzieci no ale jakoś damy rade...a m panikuje ze do wawy nie dojedziemy i ze w sb mnie zostawia itd itp no spakuje się na sobotę i zobcaczymy
gosia321
Pisanka gdzie te twoje dwie dziewuchy w takiej malej pilce sie mieszczaMyślę że max 1700 bo na tydzień 100 gram niecałe przybieraly. Mi waga juz stanęła od miesiąca mam nadzieje ze osiagnelam swój max. Jest 18 kg na plusie waga początkowa 67 a brzuch taki Zobacz załącznik 782574
pisanka89
Wzdłuż mają dużo miejsca xd ale brzuch rzeczywiście na zewnątrz mam mały za to w środku w cycki kopia wiec coś za coś xdPisanka gdzie te twoje dwie dziewuchy w takiej malej pilce sie mieszcza
ewelin86
Ehhh... aż miło z jego stronyA jeszvze z ciekawostek dnia dzisiejszego usłyszałam od męża ze dla niego kobiety w ciąży są całkowicie aseksualne.. miło mi się zrobiło...dodał ze nie chodzi o mnie ...ta a ciekawe o kogo...
pisanka89
Tylko ze to on przytyl ponad 20 kg 2 lata po ślubie i to ja jestem aseksualna... żebym mu jeszvze nie pokazala sexi mamuśki a wtedy dostanie fige z makiemEhhh... aż miło z jego strony
ewelin86
Ty masz ładny brzuszek i jesteś zgrabna ciezaroweczka Ty szybciej wrócisz do formy niż onTylko ze to on przytyl ponad 20 kg 2 lata po ślubie i to ja jestem aseksualna... żebym mu jeszvze nie pokazala sexi mamuśki a wtedy dostanie fige z makiem
lile
A jeszvze z ciekawostek dnia dzisiejszego usłyszałam od męża ze dla niego kobiety w ciąży są całkowicie aseksualne.. miło mi się zrobiło...dodał ze nie chodzi o mnie ...ta a ciekawe o kogo...
mistrz dyplomacji. Powiedz mu ze to w zasadzie analogiczne to facetow z nadwaga Tylko ze brzuch ciazowy sam spada...
reklama
kasia_basia
No chyba czas się spakować. Szkoda ze x kasa krucho i nie mamy na resztę rzeczy dla dzieci no ale jakoś damy rade...a m panikuje ze do wawy nie dojedziemy i ze w sb mnie zostawia itd itp no spakuje się na sobotę i zobcaczymy
Pakuj co masz, w szpitalu dużo rzeczy mają jakby co. Jak czegoś nie będziesz miała to się nie przejmuj. U mnie też krucho z kasą i jeszcze ten cholerny zus, czekam już 21 dni. Ostatnia pensja była na początku października.