Cześć dziewczyny, jeszcze mnie tu nie było i w sumie nie wiem, czy będę. Dzisiaj mam 14dpt. Już w 7dpt wieczorem miałam 2 kreski, 8dpt HCG 102, 10 dpt HCG 227, czyli piękny przyrost o 120 %. Dzisiaj (14 dpt) znowu zrobiłam badanie i beta 747. Trochę się martwię, bo niby przyrost jest, ale przy początkowym 120% w ciągu 48h teraz nagle średnia wyszła 80%. W dodatku przerwa była 96 h, więc nie wiem, czy było 80% co dwa dni, czy na przykład na początku znowu 120%, a potem całkiem siadło. Progesteron też spadł, wprawdzie nadal niezły, bo 47, ale tydzień temu był 60. Czy któraś miała podobnie, że najpierw ruszyło z kopyta, potem zwolniło, a jednak się udało?
reklama
Biedna, już niedługo, dasz radęA u mnie wieczór zapowiada się ciekawie. Już mi się chce wymiotowac czy juz do końca tak będzie nie ma dnia żeby było ok
ewelin86
Fanka BB :)
Jeszcze tydz i wizyta. Mam nadzieję że już będę wiedzieć za ile dni cc.Biedna, już niedługo, dasz radę
Dla mnie to najgorszy miesiąc
Dobry pod warunkiem, że był równomierny. Bo jeśli przez pierwsze dwa dni był powyżej 100% to w następnych nie miał nawet tych 66%. Oczywiście zrobię za dwa dni, ale kurcze, strasznie to wszystko stresujące.Mokate - przeciez to jest dobry przyrost. nie musi leciec o 150%, wszystko powyzej 66% jest ok. Zrob za dwa dni i bedziesz miec jasnosc.
TeQuila - jak u Ciebie?
Kasia_basia - przyjmujesz marnotrawnego? ;-)
lile
Fanka BB :)
Dobry pod warunkiem, że był równomierny. Bo jeśli przez pierwsze dwa dni był powyżej 100% to w następnych nie miał nawet tych 66%. Oczywiście zrobię za dwa dni, ale kurcze, strasznie to wszystko stresujące.
no, potem czekanie na wizyte serduszkowa, potem prenatalne itd
reklama