husann
Fanka BB :)
Mam takie zle przeczucie ze cos sie staloNo właśnie nic z tych rzeczy. Chyba ostatni post o wyprawce byl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam takie zle przeczucie ze cos sie staloNo właśnie nic z tych rzeczy. Chyba ostatni post o wyprawce byl
Ja juz nie wiem sama co myśleć. Ale też co można myśleć jak ktoś nagle znika. A najgorsze ze nikt z nią nie ma chyba prywatnego kontaktu.Mam takie zle przeczucie ze cos sie stalo
Weszla do nas dziewczyna gabis na forum i nspisala ze strawbelka mogla sie obrazic i dlatego skasowalo konto. Chcecie to zajrzyjcie na in vitro i przeczytajcie.
Ale ja i tak mysle ze to musi byc inny powod
Kazdy reaguje inaczej. Ja np bym nie wchodzila na tamte forum.No właśnie miałam pisać. Ale kurcze jak pisała że usunie konto to może faktycznie o to poszło i się wkurzyła?!? Oby..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wrzuc linkaZernekam na ten watek o poronieniach. Mysle ze nic zlego sie nie stalo.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom