Ponieważ ja jestem chyba najbardziej oszczędna osobą na forum od dłuższego czasu śledziłam wózki na olx no i wczoraj się trafił, dziś już stoi u teściów jestem mega happy, bardzo mi się podoba, ma też Db opinie. Kupiony za całe... 450 zł stwierdziliśmy, ze wózek będziemy zostawiać w bloku na półpiętrze, niestety nie ma żadnej wózkowni, piwnica nie wchodzi w grę, a mieszkanie ma 34 m wiec raczej tez nie bede miała gdzie nim jeździć wiec jeśli ktoś nam go ukradnie to nie będzie tak bardzo szkoda.
reklama
lile
Fanka BB :)
Dziewczynki, czy któraś z Was suplementuje żelazo? Mi wyszła lekka anemia i próbuję od tygodnia sobie poradzić z tabletkami. Ale nie daję rady, chyba nie przyswajam. Boli mnie żołądek, odbija mi się i jeszcze problemy z wypróżnianiem. Zrobiłam dwa dni przerwy i znowu to samo. Macie jakieś sposoby?
Buraki, zielone warzywa itd. Jak bardzo obnize wyniki masz? U mnie tez lekka anemia ale lekarz mowi ze w ciazy sa troche inne normy niz zwykle i wyniki sa ok.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Martka świetną okazję złapałaś Ładny zadbanyPonieważ ja jestem chyba najbardziej oszczędna osobą na forum od dłuższego czasu śledziłam wózki na olx no i wczoraj się trafił, dziś już stoi u teściów jestem mega happy, bardzo mi się podoba, ma też Db opinie. Kupiony za całe... 450 zł stwierdziliśmy, ze wózek będziemy zostawiać w bloku na półpiętrze, niestety nie ma żadnej wózkowni, piwnica nie wchodzi w grę, a mieszkanie ma 34 m wiec raczej tez nie bede miała gdzie nim jeździć wiec jeśli ktoś nam go ukradnie to nie będzie tak bardzo szkoda.
Tez tak myślę buzia mi się cieszy od ranaMartka świetną okazję złapałaś Ładny zadbany
Flandi
Tez tak myślę buzia mi się cieszy od rana
Nie dziwię się [emoji12] i jeszcze w moich ukochanych szarościach - super!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
Świetny wózek! Super ze się tak udało najważniejsze żeby jezdzil mój też nie jest nowy ani idealny ale za to tani i funkcjonalnyPonieważ ja jestem chyba najbardziej oszczędna osobą na forum od dłuższego czasu śledziłam wózki na olx no i wczoraj się trafił, dziś już stoi u teściów jestem mega happy, bardzo mi się podoba, ma też Db opinie. Kupiony za całe... 450 zł stwierdziliśmy, ze wózek będziemy zostawiać w bloku na półpiętrze, niestety nie ma żadnej wózkowni, piwnica nie wchodzi w grę, a mieszkanie ma 34 m wiec raczej tez nie bede miała gdzie nim jeździć wiec jeśli ktoś nam go ukradnie to nie będzie tak bardzo szkoda.
To juz tak niedlugo nie wiem kiedy zleciałoJa juz po wizycie na zelaznej ordynator świetny człowiek bardzo miły i powiedział wszystko co chciałam wiedzieć. Za 2 tyg wyznaczy dokladna datę. Ale kolo 5 pewnie mnie polozy a kolo 10 będzie cc i poród z mezem obym dotrwala
reklama
pisanka89
Nooo za 4 tygodnie juz będą ze mną grudzień będzie obfity w dzieciTo juz tak niedlugo nie wiem kiedy zleciało