reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ponieważ ja jestem chyba najbardziej oszczędna osobą na forum:) od dłuższego czasu śledziłam wózki na olx no i wczoraj się trafił, dziś już stoi u teściów:) jestem mega happy, bardzo mi się podoba, ma też Db opinie. Kupiony za całe... 450 zł:) stwierdziliśmy, ze wózek będziemy zostawiać w bloku na półpiętrze, niestety nie ma żadnej wózkowni, piwnica nie wchodzi w grę, a mieszkanie ma 34 m wiec raczej tez nie bede miała gdzie nim jeździć wiec jeśli ktoś nam go ukradnie to nie będzie tak bardzo szkoda.

Załączniki

• wp_ss_20161105_0001.png
    wp_ss_20161105_0001.png
    247,7 KB · Wyświetleń: 106
  • wp_ss_20161105_0002.png
    wp_ss_20161105_0002.png
    218,9 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Dziewczynki, czy któraś z Was suplementuje żelazo? Mi wyszła lekka anemia i próbuję od tygodnia sobie poradzić z tabletkami. Ale nie daję rady, chyba nie przyswajam. Boli mnie żołądek, odbija mi się i jeszcze problemy z wypróżnianiem. Zrobiłam dwa dni przerwy i znowu to samo. Macie jakieś sposoby?

Buraki, zielone warzywa itd. Jak bardzo obnize wyniki masz? U mnie tez lekka anemia ale lekarz mowi ze w ciazy sa troche inne normy niz zwykle i wyniki sa ok.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ponieważ ja jestem chyba najbardziej oszczędna osobą na forum:) od dłuższego czasu śledziłam wózki na olx no i wczoraj się trafił, dziś już stoi u teściów:) jestem mega happy, bardzo mi się podoba, ma też Db opinie. Kupiony za całe... 450 zł:) stwierdziliśmy, ze wózek będziemy zostawiać w bloku na półpiętrze, niestety nie ma żadnej wózkowni, piwnica nie wchodzi w grę, a mieszkanie ma 34 m wiec raczej tez nie bede miała gdzie nim jeździć wiec jeśli ktoś nam go ukradnie to nie będzie tak bardzo szkoda.
Martka świetną okazję złapałaś :) Ładny zadbany :)

Ja juz po wizycie na zelaznej :) ordynator świetny człowiek bardzo miły i powiedział wszystko co chciałam wiedzieć. Za 2 tyg wyznaczy dokladna datę. Ale kolo 5 pewnie mnie polozy a kolo 10 będzie cc :) i poród z mezem :) obym dotrwala :)

Świetny wózek! Super ze się tak udało :) najważniejsze żeby jezdzil mój też nie jest nowy ani idealny ale za to tani i funkcjonalny :)

reklama
Do góry