reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój całe szczęście jeszcze się jednak nie pcha :) Po badaniu (cholernie bolesnym! Aż mi się nogi na fotelu ginekologicznym wyprostowały) okazało się , że szyjka długa i zamknięta, a wydzielina jak najbardziej naturalna na tym etapie tylko , że w zwiększonej ilości . Dodatkowo zrobiono ktg , które też wyszło wzorowo . Także czekam do 17 listopada .
Super :) to my razem z Tobą czekamy :)

reklama
Dziewczynki, czy któraś z Was suplementuje żelazo? Mi wyszła lekka anemia i próbuję od tygodnia sobie poradzić z tabletkami. Ale nie daję rady, chyba nie przyswajam. Boli mnie żołądek, odbija mi się i jeszcze problemy z wypróżnianiem. Zrobiłam dwa dni przerwy i znowu to samo. Macie jakieś sposoby?

Dziewczynki, czy któraś z Was suplementuje żelazo? Mi wyszła lekka anemia i próbuję od tygodnia sobie poradzić z tabletkami. Ale nie daję rady, chyba nie przyswajam. Boli mnie żołądek, odbija mi się i jeszcze problemy z wypróżnianiem. Zrobiłam dwa dni przerwy i znowu to samo. Macie jakieś sposoby?
Ja łykam żelazek, ale nie mam po nim żadnych przypadłości, więc nie umiem pomóc:(

Ja cały czas, bo nie jem mięsa :) łykam buraka w kapsułkach i gyno-tardyferon. Żadnych skutków ubocznych

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę ale u mnie odwrotnie w końcu się załatwiam normalnie :) mam 2 tabletki dzienne sorbiferu

NOWE MAMUSIE DAWAJCIE ZNAĆ KOGO DOPISAĆ ;) niech nam rośnie szczęśliwa lista [emoji173]️

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka na świecie :* duży silny chłopak poradzi sobie z pomocą mamusi !
Martka za Twoją szyjkę, żeby sobie żartów nie robiła!
AniaCh83 trzymamy wszyscy mocno kciuki za Twoje badania!!!
Martini witamy syneczka na świecie [emoji8]

LISTOPAD
08: Martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
09: TeQuila - wizyta w szpitalu KTG
10: Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Natula - badania prenatalne II trymestru
10: TeQuila - badania prenatalne III trymestru
10: Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Kasia_basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Katharina203 - wyniki Pappa
14: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: Natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
21: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: Fiolek81- usg prenatalne III trymestru
22: Pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Ewelin86 - wizyt u gin prowadzącego ciąże +ktg
28: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

GRUDZIEŃ
1: Katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

17.11.2016 - Olusja1987: chłopiec cc

16.12.2016 - Ewelin86: chłopiec
19.12.2016 - Martka83: dziewczynka
24.12.2016 - Kasia_basia: dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka: chłopiec
27.12.2016 - Pisanka89: dziewczynka & dziewczynka
28.12.2016- TeQuila: chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81: dziewczynka
15.02.2017 - Flandi:
dziewczynka & chłopiec
22.02.2017 - Mavi: dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89: chłopiec

28.03.2017 - Natula: dziewczynka?
21.04.2017 - Llile: ?&?
15.05.2017 - Butterfly1331: chłopiec (na 70%)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Flandi z nowymi mamusiami jest ciężko, większość siedzi na kto po In vitro. Może niektóre przejdą po wizytach serduszkowych

reklama
Do góry