husann
Fanka BB :)
Jak ja uwielbiam zielony. SuperTo ja też się pochwalę pierwszą bryką dla Wiktora
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ja uwielbiam zielony. SuperTo ja też się pochwalę pierwszą bryką dla Wiktora
Spokojnie możesz zmieni w trakcie ciąży.Dziewczyny mam pytanie czy któras zmieniła lekarza w trakcie ciąży. ?? Nie jestem zadowolona z wizyt u gin z kliniki porostu ciągnie z nas kasę a w zamian nic nie daje . Ogólnie juz od dłuższego czasu nie jestem w stanie się z nim dogadac . Wizyty w klinice po 5 min.[emoji52][emoji52]...czy pasuje tak zmienić lekarza w trakcie ciąży? ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to prawda. A czas tak szybko leci. Pamiętam ten wysyp bet a teraz grudzień taki będzie z narodzinami bobaskow to i tak coś kupiłaśWitam, miłego dnia życzę Jak ten czas leci Pamiętam ten wysyp bet Teraz będzie wysyp ślicznych różowych bobasów U mnie już połowa Chyba trzeba wziąć się za zakupy, bo puki co to tylko kupiłam wanienkę, rożek i 2 pieluszki W czwartek II prenatalne więc mam nadzieję, że już się dowiem co tam pływa, córeczka czy jednak synek A i chyba w końcu zaczynam czuć ruchy
Dziewczyny mam pytanie czy któras zmieniła lekarza w trakcie ciąży. ?? Nie jestem zadowolona z wizyt u gin z kliniki porostu ciągnie z nas kasę a w zamian nic nie daje . Ogólnie juz od dłuższego czasu nie jestem w stanie się z nim dogadac . Wizyty w klinice po 5 min.[emoji52][emoji52]...czy pasuje tak zmienić lekarza w trakcie ciąży? ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poczułam pierwsze puknięcie od środka w 18 tyg, ale mam od początku łożysko na przedniej ścianie, a przez to ruchy czuje się później
Ja 19 tc takie bardziej świadome. W 17 tc skyszalam na detektorze ze kopia i wtedy delikatnie czulam ale aby ze abyyyy
Motylku ja pierwszy raz poczułam ok 19-20tc ale to tylko takie lekkie pukniecie bylo.
A ja wczoraj zaczęłam coś czuć i tak się zastanawiam czy to ruchyDzięki, dziewczyny Jestem ciekawa, jakie to jest uczucie. Pozostaje tylko cierpliwie czekać
Właśnie nad tym się zastanawiam - skąd będę wiedzieć, że to maluch się rusza. Gratuluję!A ja wczoraj zaczęłam coś czuć i tak się zastanawiam czy to ruchy