reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy któras zmieniła lekarza w trakcie ciąży. ?? Nie jestem zadowolona z wizyt u gin z kliniki porostu ciągnie z nas kasę a w zamian nic nie daje . Ogólnie juz od dłuższego czasu nie jestem w stanie się z nim dogadac . Wizyty w klinice po 5 min.[emoji52][emoji52]...czy pasuje tak zmienić lekarza w trakcie ciąży? ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie czy któras zmieniła lekarza w trakcie ciąży. ?? Nie jestem zadowolona z wizyt u gin z kliniki porostu ciągnie z nas kasę a w zamian nic nie daje . Ogólnie juz od dłuższego czasu nie jestem w stanie się z nim dogadac . Wizyty w klinice po 5 min.[emoji52][emoji52]...czy pasuje tak zmienić lekarza w trakcie ciąży? ?

Spokojnie możesz zmieni w trakcie ciąży.

Witam, miłego dnia życzę :) Jak ten czas leci :o Pamiętam ten wysyp bet;) Teraz będzie wysyp ślicznych różowych bobasów :p U mnie już połowa :o Chyba trzeba wziąć się za zakupy, bo puki co to tylko kupiłam wanienkę, rożek i 2 pieluszki:D W czwartek II prenatalne więc mam nadzieję, że już się dowiem co tam pływa, córeczka czy jednak synek ;) A i chyba w końcu zaczynam czuć ruchy :p:D:)

Witam, miłego dnia życzę :) Jak ten czas leci :o Pamiętam ten wysyp bet;) Teraz będzie wysyp ślicznych różowych bobasów :p U mnie już połowa :o Chyba trzeba wziąć się za zakupy, bo puki co to tylko kupiłam wanienkę, rożek i 2 pieluszki:D W czwartek II prenatalne więc mam nadzieję, że już się dowiem co tam pływa, córeczka czy jednak synek ;) A i chyba w końcu zaczynam czuć ruchy :p:D:)
Oj to prawda. A czas tak szybko leci. Pamiętam ten wysyp bet :) a teraz grudzień taki będzie z narodzinami bobaskow :) to i tak coś kupiłaś :)
Ja pamiętam jak m non stop mi zabranial kupowania :p a jeszcze przed polowkowym kupiliśmy wózek :p

Ja zmieniam :) właśnie w czwartek mam pierwszą wizytę u nowego - zobaczymy jak będzie. Jak Ci nie pasuje ten, to nie ma się co zastanawiać, masz mieć komfort w ciąży, a nie stres i więcej pytań niż odpowiedzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja poczułam pierwsze puknięcie od środka w 18 tyg, ale mam od początku łożysko na przedniej ścianie, a przez to ruchy czuje się później

Ja 19 tc takie bardziej świadome. W 17 tc skyszalam na detektorze ze kopia i wtedy delikatnie czulam ale aby ze abyyyy

Motylku ja pierwszy raz poczułam ok 19-20tc ale to tylko takie lekkie pukniecie bylo.

Dzięki, dziewczyny :) Jestem ciekawa, jakie to jest uczucie. Pozostaje tylko cierpliwie czekać :)

reklama
A ja wczoraj zaczęłam coś czuć i tak się zastanawiam czy to ruchy :D
Właśnie nad tym się zastanawiam - skąd będę wiedzieć, że to maluch się rusza. Gratuluję! :)
Co do zakupów, to ja też czekam. Mama kupuje mi książeczki z tej serii Disney'a, która teraz wychodzi i mam ich już kilka. Sama kupiłam jedne śpioszki- w H&M była wielka wyprzedaż, mówiły do mnie z półki i nie mogłam się powstrzymać ;) Postanowiłam, że zacznę zakupy pod koniec grudnia, po 20tc.

Do góry