reklama
ewelin86
Fanka BB :)
no właśnie mój nie wpisła z usg żadnej daty. Ale myślę, że czeka na chyba ostatnie usg i wtedy już z ustalonym terminem na cc wpisze. No ale zobaczymyJa mam w ksiazeczce ciazy wpisana date z usg ktora wyszla na pierwszych prenatalnych. Gin mi tak wpisal.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
No możnaA przy ivf nie można wyliczyć wieku ciąży co do dnia?
ewelin86
no właśnie ja tez nie wiem jak wygląda opadnięty brzuchEwelin, dzisiaj dobrze, ale jeszcze leze w lozku, zobaczymy jak bedzie w srodku dnia.
Co do opadajacych brzuchow, mi tez sie wydaje ze moj jest jakby opadniety, ale w sumie nie wiem jak wyglada brzuch ktory opadl[emoji6]
G
Gość
Gość
Ewelin ja mam wpisana date porodu.no właśnie mój nie wpisła z usg żadnej daty. Ale myślę, że czeka na chyba ostatnie usg i wtedy już z ustalonym terminem na cc wpisze. No ale zobaczymy![]()
Ale cc bedzie w innym terminie[emoji6]
ewelin86
właśnie wiemEwelin ja mam wpisana date porodu.
Ale cc bedzie w innym terminie[emoji6]
agatek28
Dziewczyny ciaze sie liczy z OM, owszem dzidzius moze byc wiekszy i usg pokazuje ze jest starszy bo ma wieksze wymiary. Np. Moj starszy synek urodzil sie w 34 tc, a usg pokazywalo ze jest wiekszy i tez mialam termin porodu przyspieszony o 2-3 tyg ale rozwojowo nadal byl na etapie 34 tc, a nie 37 tc. Rozumiecie o co mi chodzi? Mi tak lekarz tlumaczyl.
G
Gość
Gość
Tak rozumiem[emoji6]Dziewczyny ciaze sie liczy z OM, owszem dzidzius moze byc wiekszy i usg pokazuje ze jest starszy bo ma wieksze wymiary. Np. Moj starszy synek urodzil sie w 34 tc, a usg pokazywalo ze jest wiekszy i tez mialam termin porodu przyspieszony o 2-3 tyg ale rozwojowo nadal byl na etapie 34 tc, a nie 37 tc. Rozumiecie o co mi chodzi? Mi tak lekarz tlumaczyl.
Tez mi to gin mowil, ale ogolnie mi wpisal w ksiazeczke termin z usg z 1 prenatalnego, a nie z OM. Nie wiem, moze sie pomylil[emoji53]
reklama
No ja też sprawdzałam i nie zauważyłam żeby opadłStrawbelka i jak dzis brzuch? Dalej czujesz jakby skurcze czy dyskomfort w tym miejscu? Mój od samego początku jest głową w dół i ani razu nie zmienił pozycji.
Ja cos czuje ze szyjka poszła mi w dół. I tak sobie mówię, żeby do wizyty wytrzymać
TeQuila ja codziennie sprawdzam czy brzuch nie opadł
Też coś czuje ze nie dam rady do daty porodu.
A właśnie dziewczyny która data porodu się kierować z OM czy z USG? Bo się zastanawiam kiedy mi wypadnie cc
Ja to się w sumie cieszę bo 28.12 to taka odległa data że mogę wcześniej rodzić
Jeżeli chodzi o datę porodu to ja mam wpisaną tą z usg