reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja nie wyobrażam sobie zabawy z aspiratorem do odkurzacza, targać za każdym razem odkurzacz żeby wyczyścić nosek, słuchać jego hałasu,odkurzacz wiadomo nie jest higieniczny a trzeba go dotykać, podłączyć, potem co?biec umyć ręce?Nieee, za dużo zachodu jak dla mnie :Dpoza tym jest to przerażające :p

reklama
A zreszta Strawbelka, poczytaj sobie o tym wszystkim - dzieciowo.pl. Dziewczyna bardzo duzo artykulow przetestowala i opisala, a ma 3 dzieci, wiec ogarnia :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem zadowolona z wielu rosmanowskich. Maja dobry i bezpieczny sklad. Juz nie raz sie przekonalam ze drogi kosmetyk jest do d..y. Ja kupuje wszystko glownie po skladzie, a te babydream maja dobry i bezpieczny sklad.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja polecam ziajke:) My używamy od urodzenia

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, cisza tu straszna. Rozruszam Was troche[emoji12]

Powiedzcie jakie pampersy kupujecie do szpitala i ile sztuk? Wiem ze na poczatek te najmniejsze, ale ich jest chyba kilka rodzaji.
Ile tych malych kupic i jakie dokladnie.
I po malych jakie mam potem kupowac, jaki rodzaj, bo tez sa chyba rozne.
I co kupujecie do podmywania sie po porodzie? Zel do higieny intymnej czy szare mydlo? I czy ten tantum rosa tez? Jesli tak to czy do podmywania czy do irygacji tez?

Naprawde tego nie wiem[emoji54]

A i jeszcze! Jaki termometr, ale sprawdzony, bo w domu mam 2
i kazdy mierzy po swojemu.

I jeszcze do noska, ten katarek czy co??? Bo katarek ponoc sie nie sprawdza.

My kupiliśmy zwykły aspirator ale nie byłam zadowolona, teraz mamy katarek do odkurzacza, rach ciach i nosek czysty

Dziewczyny, cisza tu straszna. Rozruszam Was troche[emoji12]

Powiedzcie jakie pampersy kupujecie do szpitala i ile sztuk? Wiem ze na poczatek te najmniejsze, ale ich jest chyba kilka rodzaji.
Ile tych malych kupic i jakie dokladnie.
I po malych jakie mam potem kupowac, jaki rodzaj, bo tez sa chyba rozne.
I co kupujecie do podmywania sie po porodzie? Zel do higieny intymnej czy szare mydlo? I czy ten tantum rosa tez? Jesli tak to czy do podmywania czy do irygacji tez?

Naprawde tego nie wiem[emoji54]

A i jeszcze! Jaki termometr, ale sprawdzony, bo w domu mam 2
i kazdy mierzy po swojemu.

I jeszcze do noska, ten katarek czy co??? Bo katarek ponoc sie nie sprawdza.

A pampersy używam z dady i jestem zadowolona, nie kupowałam 1 tylko odrazu 2 do szpitala bo różnicy nie ma w rozmiarze wogole bo miałam jeden z 1 i porownalam.

Tequila tos mi polecila termometr i aspirator do noska[emoji12]
Ja wlasnie pytam zeby ktos polecil sprawdzony i pewny, nie chce kolejnego bubla. A tyle tego na rynku ze nie wiadomo co kupowac[emoji6]

Iile, a ten katarek na odkurzacz to krzywdy noworodkowi nie zrobi??? Moj odkurzacz tak ciagnie ze dywan mi podnosi do gory i strasznie glosny jest.
Boje sie tych na odkurzacz. Jest cos rownie dobrego innego???

Napewno nie zrobi krzywdy. My mamy odkurzacz o mocy 2400 . Te aspiratory mają wbudowane takie coś co zmniejsza siłę ssania . Reduktor

reklama
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka na świecie :* duży silny chłopak poradzi sobie z pomocą mamusi !
Martka za Twoją szyjkę, żeby sobie żartów nie robiła :*

PAŹDZIERNIK
27- kinia: dziś szczęśliwy dzień dla Was :) poród - dziewczynka cc

31: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

LISTOPAD
1: AniaCh83 - badanie prenatalne I trymestru
2: katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
3: katharina203 - badania prenatalne I trymestru
8: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: TeQuila - wizyta w szpitalu KTG
10: TeQuila - badania prenatalne III trymestru
10: Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciąże
10: kasia_basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: fiolek81- usg prenatalne III trymestru
22: Pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
23: ewelin86 - wizyt u gin prowadzącego ciąże +ktg

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
17.11.2016 - Olusja1987: chłopiec cc

16.12.2016 - ewelin86: chłopiec
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka
24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
27.12.2016 - pisanka89: dziewczynka & dziewczynka
28.12.2016- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81: dziewczynka
15.02.2017 - Flandi :
dziewczynka & chłopiec