Fusun
Fanka BB :)
Ja też jeśli coś zamawiam w aptece internetowej to tylko Gemini. Polecam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam że dopiero dziś ale wczoraj dopiero grubo po północy znalazłabym chwilkę na forum ale padłamTequila wkladki laktacyjne z jakiej firmy, bo Ty cos pisalas ze kupilas te z najlepszymi notami.
Zamowienie wlasnie robie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam w sumie 110szt
Kremu narazie nie kupuje, nie zakładam że będzie mi potrzebny a jeśli będzie to przecież 24h/dobę apteki są otwarteNapiszcie jeszcze prosze jaki krem na pokaleczone brodawki.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kupilam te co polecala Iile, bo bylam juz w trakcie zamowienia[emoji6]Przepraszam że dopiero dziś ale wczoraj dopiero grubo po północy znalazłabym chwilkę na forum ale padłam
Ja kupiłam wkladki canpol ale mam jeszcze z chicco i johnsons baby i ardo i gdybym miała wybrać jedne napewno były by to Ardo, ale myślę że każda wkładka spełni swoją funkcję, będą po prostu mniej lub bardziej chłonne, miękkie lub troszkę mniej przyjemne ale każda da radę