reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No ja yez w restauracji i tez tylko rodzice i rodzeństwo. Ale nie wiem jeszcze jak to będzie. W styczniu będę się zastanawiać co i jak. Ale u mnie może pojawić się problem, bo pewnie teściowa bd miala coś przeciwko ze żadnych ciotek nie zapraszamy, bo tak nie wypada skoro oni do każdego byli proszeni. Niestety nie stać nas na zrobienie dla 30 osób chrzcin. No ale zobaczymy jak jej o tym najpierw powiemy.
A co Ci sie bedzie tesciowa w zycie wtracac. Robcie jak uwarzacie[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
szczerze? raczej nie... obecny kosciol w Polsce wywoluje u mnie odruch wymiotny. Nie jestem anty na religie, ale to co oni robia jest po prostu obrzydliwe.

szczerze? raczej nie... obecny kosciol w Polsce wywoluje u mnie odruch wymiotny. Nie jestem anty na religie, ale to co oni robia jest po prostu obrzydliwe.
U mnie tez ksieza i biskupi powoduja taki odruch. Ale nie kazdy ksiadz mysli tak jak te palanty ktore sie wypowiadaja na tematy in vitro. U nas jest normalny ksiadz. Ja robie tak jak czuje i chce ochrzcic dziecko.

Zgadzam się z tobą, księża moim zdaniem zajmują się tematami które nie powinny ich dotyczyć i ja osobiście do kościoła nie chodzę bo rzygać mi się chce jak słucham tych bzdur wyglaszanych z ambony ale w Boga wierzę i chcę by dzieci też wierzyly,chce uniknąć sytuacji jak młody pójdzie do szkoły, wszyscy pójdą do komuni a on nie itp, jak dorosnie sam zdecyduje w co będzie wierzył czy będzie chciał chodzić do kosciola itd

A u mnie słaby wieczór się zaczął :( znów gdzieś młody uciska na żołądek i jeszcze gdzieś bo mam ucisk po prawa łopatka :( juz wymiotowalam z tego wszystkiego. I noc nie przespana będzie :( płacze juz z tego wszystkiego

Ja juz od dłuższego czasu nie chodzę do kościoła, bo nie mogę juz słychać co oni wyprawiają. Nie powinni wtracac się do polityki itd. Ale niestety jest jak jest.
Chcę ochrzcic dziecko. I tak jak TeQuila pisze jak dorośnie sam zadecyduje czy będzie chodził do kościoła itd

Z nią jest czasami ciężko
Nie pozwol zeby Wam na glowe wchodzila, bo potem bedzie Cie pouczac jak masz dziecko wychowywac. Postawisz sie raz, bedzie obrazona, ale zrozumie ze gderaniem nic nie zdziala i nie bedzie sie Wam w zycie wtracac.

Ewelin, a Ty nie rycz ze Cie cos boli[emoji34]
Oddalabys komus swojego malucha? Nie, wiec sie ciesz kobieto ze masz kogos w brzuszku kto tam zyje i ma sie dobrze[emoji6]

Nie pozwol zeby Wam na glowe wchodzila, bo potem bedzie Cie pouczac jak masz dziecko wychowywac. Postawisz sie raz, bedzie obrazona, ale zrozumie ze gderaniem nic nie zdziala i nie bedzie sie Wam w zycie wtracac.

Ewelin, a Ty nie rycz ze Cie cos boli[emoji34]
Oddalabys komus swojego malucha? Nie, wiec sie ciesz kobieto ze masz kogos w brzuszku kto tam zyje i ma sie dobrze[emoji6]

Ja to płacze z bezsilności bo nie wiem co zrobic żeby to przeszło :p a wierz mi w żadnej pozycji nie mogę leżeć i siedzieć :(
A mojego skarbu nie oddam nikomu :)

reklama
Nie uwierzycie. Siadłam z tego bólu na podłodze i po 5 min czuje jak wyciąga rączkę lub noże z pod zebra :) i od razu cały ucisk w lopatce jak ręką odjal :)

Do góry