reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tamtych pand nie zamawiam, bo napisalam pani maila, czy to zdjecie oddaje wiernie kolory, a pani mi odpisala ze takich info nie udziela, bo to zalezy od ustawienia matrycy i rozdzielczosci zdjecia. Na necie ogladalam zdjecia z innych sklepow i juz tamte pandy wygladaly paskudnie.

Wiec znow przeplace bo ten prawie dwa razy drozszy i jeszcze przesylka. No ale tak mi sie podoba ze musze go miec[emoji4]
Przyoszczedze na czyms innym.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka - prawdę Ci pani napisała :-) a pandy fajowe
No tak, ale mozna napisac czy zdjecie wiernie oddaje kolor, albo wyslac same foty materialow. Przeciez duzej roznicy nie ma jak sie oglada to samo zdjecie na innych urzadzeniach. Ja czy ogladam w tel. czy na lapku czy tablecie to wszedzie widze taki sam kolor[emoji6]

Ta pande zamawiam u innej pani i wysle mi fote szarego minky do wyboru. Jak sie chce to sie da[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
pani może wysłać i 50 fotek kocyka ale nie ma żadnej gwarancji, że masz dobrze ustawiony monitor. Nie dziwie sie, ze nie chce ryzykować ewentualnych reklamacji :-).

Do góry