reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny dziekuje za odpowiedzi. Tez cos mi nie pasowalo jak o tym sie dowiedzialam.

U mnie w klinice sa te badania platne za badania I trymestru placilam 350 zl.
Ale napewno bede robic i nie bede patrzec ns kase
Ja akurat placilam 200 zl, wiec spora roznica jeszcze raz tyle - wow :/ no ale juz tyle staran za nami ze wiadomo ze kazde pieniadze wydamy na to szczescie. Badania robi sie 2-22 tydz ja bylam rowno w 22 :)

reklama
Hej!
Dziewczyny doradzcie mi bo sama już nie wiem co myśleć..
Jestem w 18 tyg. ciązy i zeszłym tyg. na wizycie lekarz kazał mi odstawić witaminy (Pregnyl który brałam tylko tydzień) bo za dużo przytyłam w ciągu miesiąca....Fakt, że ostatnio przesadziłam ze słodyczami ale nie czuję po sobie, żebym była tak gruba, jak pokazuje waga...I teraz gryzie mnie sumienie, że nic nie biorę, bo boję się, że moja dzidzia nie będzie się rozwijac prawidłowo...Macie jakies doświadczenia w tej kwestiii??Help!
Ja wszystkie leki mialam odstawione w 10.5 tc bralam tylko Femibion :)

No ja nie wiem czy to powód do zazdrości, jak budzę się w nocy na siku to też burczy mi w brzuchu, dosyć uciążliwe :pno i najgorsze jest to że muszę coś zjeść bo mi potem niedobrze jak nie zjem...a waga rośnie o_O
Duzo? Ja mam +11.5 kg. U mnie jest tak 1 dnia bym zjadla konia z kopytami drugiego prawie wcale i tak caly czas ;)

Dlaczego?do porodu dostanę szpitalny strój a po porodzie mogę już sie przebrać a i w domu będzie mi służyć
Jeżeli będziesz rodzić w Swietochlowicach to nie dostaniesz szpitalnego. Przy cesarce rozbierają cię do golasa a później ci przykryja tylko cycki twoja koszula ( robią to tak że jest czysta więc nie masz się czym martwić .) I zanim cię wywioza z sali operacyjnej to ci koszule twoja założą :). Tak to u mnie wyglądało . Jak przyjechalam na oddzial z rana to kazali mi sie przebrać odrazu w swoją koszule .

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, dzis zauwazylam, ze jak maly mi sie w brzuchu rusza to czasem mam taki dzwiek jakby 2 koraliki o siebie uderzyly. Z 5 razy to dzis slyszalam i maz tez, wiec to nie moja wyobraznia. Macie tez cos takiego?

Maz sie smieje ze mi brzuch peka.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli będziesz rodzić w Swietochlowicach to nie dostaniesz szpitalnego. Przy cesarce rozbierają cię do golasa a później ci przykryja tylko cycki twoja koszula ( robią to tak że jest czysta więc nie masz się czym martwić .) I zanim cię wywioza z sali operacyjnej to ci koszule twoja założą :). Tak to u mnie wyglądało . Jak przyjechalam na oddzial z rana to kazali mi sie przebrać odrazu w swoją koszule .

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Generalnie chodziło o to że podczas cc nie ubrudzi mi się moja koszula
A ty gdzie kupowałaś koszulki?

reklama
Do góry