Buuuu ja w grudniu dopiero buuuuLaski, jak zrobicie pokoiki, albo kaciki dla maluszkow to odrazu foty wstawiajcie[emoji6]
Ja bede miala zrobione wszystko w 2 polowie listopada.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Czekamy z niecierpliwościąU mnie może na weekend bd zrobiony jyz pokój wiec zdjęcia na pewno będa
Co do bólu nóg to też mnie budzi, właściwie cale udo boli, muszę się przekręcić na drugi bok, ale od dwóch dni jak tylko kładę się na prawy bok mała od razu zaczyna strasznie kopać jakby jej to przeszkadzało i muszę wracać z powrotem na lewy bok. Na plecach juz nie mogę leżeć, zatyka mnie. Więc noce nie są kolorowe. Na dodatek wstaję siku około 6-8 razy dopiero jak m wychodzi do pracy to ukladam sie na środku lóżka gdzie jest jak to mówię dziura czyli zagłębienie w materacu i tam mi idealnie pasuje, brzuch jest Db ulozony i wtedy śpimy z małą do grubo po 9
lile
Fanka BB :)
Najlepiej wydane pieniądze w ciąży ;-)
Polecam!!! Komfort spania niesamowity!
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Ta poducha to chyba nic nie da na bole nog. Mnie boli noga w tym miejscu gdzie styka sie ona z materacem. Dokladnie tylko w tym miejscu. Wydaje mi sie ze to przez ciezar ciala, bo tylko od biodra do kolana.
Poducha odciąża kręgosłup i stawy,wymusza prawidłową pozycję ciała więc tym samym niweluje wszelkie bóle, myślę że mogłaby ci pomócTa poducha to chyba nic nie da na bole nog. Mnie boli noga w tym miejscu gdzie styka sie ona z materacem. Dokladnie tylko w tym miejscu. Wydaje mi sie ze to przez ciezar ciala, bo tylko od biodra do kolana.
G
Gość
Gość
No tylko ze z poducha czy bez to i tak bede lezec ta sama czescia nogi na materacu, bo innej opcji nie ma. A najbardziej boli ta czesc na wysokosci posladka. Teraz to mnie nawet te czesci ciala bola jakbym miala zakwasy, albo cala noc na betonie spala.Poducha odciąża kręgosłup i stawy,wymusza prawidłową pozycję ciała więc tym samym niweluje wszelkie bóle, myślę że mogłaby ci pomóc
reklama
Fiolek81
Fanka BB :)
Tez mam to samo z nogami, tylko takie mam wrazenie ze biodra mnie nawet bola.Poduszke mam, naprawde mozna sie wygodnie ulozyc. Gorzej ze mezowi tez sie podoba i kolanko na nia zarzuca(w sumie lepiej niz na mnie). No i tez najlepiej spie jak maz wstanie, ale musze wsawac przed 8 ze wzgledu na diete cukrzycowa