G
reklama
G
Gość
Gość
Załączniki
Ja robiłam u siebie ale nie sądzę by gdziekolwiek mieli cytrynowa opcje :-/ w aptece musisz sobie zamówić bo na stanie nie było w żadnej w której pytałam a pytałam we wszystkich w centrum KatowicDziewczyny czy któraś z Was robiła glukozę w Provicie? Mają tam cytrynową opcję czy muszę mieć swoją?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wątpię żeby mieli na stanie a naprawdę warto kupić tą cytrynowa bo różnica jest nieprawdopodobnaKurcze bo tak na pałę chciałam jechać jutro a mam tylko cytrynę w domu [emoji16] co prawda tam jest apteka, ale czy będą mieć to wątpię..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super wieści! Mała już nie taka mała ;-) jak to dwie wizyty? Już?! :-oNiedawno wróciliśmy, wszystko ok, mala leży zwinięta jak rogal, głową w dół z lewej strony pupa i z prawej pod żebrami nóżki. Waży ponad 1500 gr. Na szczęście badanie wcale nie bolało ale lekarka mnie "pocieszyla" mówiąc ze ściąganie krążka niestety boli bardziej niz zakładanie:/ no nic, dzisiaj zdałam sobie sprawę, ze w sumie jeszcze dwie wizyty i szpital
Zdecydowanie ja miałam księżyc dla córki i teraz też chciałam ale jak zobaczyłam chmurkę to już nie było mowy o innejKurczę jest piękna, ja dostałam księżyc ale ta zdecydowanie piękniejsza
Ale powiem Ci że księżyc z chmurką będzie wyglądać bardzo dobrze
Ostatnia edycja:
Oglądałam tą pościel i stanowczo nie polecam, po pierwsze w dotyku jest tak niesamowicie twarda mimo iż macało ja pewnie tysiąc osób przede mną być może po praniu będzie ok ale nie wiem, po drugie jest taka cieniutka że prawie przez poszewki pościel widać ale zdecydowanie najgorsze jest to że ona jest jeszcze dodatkowo w gwiazdki i jak na mój gust jest tego wszystkiego zdecydowanie za dużo, niby jest delikatna bo kolory bardzo stonowane a jednak przesyt
Ale zdania na temat prześcieradła nie zmieniam, śliczne jest i ma bardzo ładny kolor ale chyba nie warto wydać 50 zł tylko dla prześcieradła
Piękne <3Ladne poleczki, tylko drogie.
Zobacz załącznik 779055
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkie spicie? Ja już od 6 nie mogę :-( straszne głupoty mi się znowu śniły i jestem taka głodna że chyba już nie zasne ale co ja będę robić od 7? Nawet nic w tv pewnie nie leci o tej porze
Miłego dnia
Miłego dnia
reklama
A ta ściana. Cudna!Ladne poleczki, tylko drogie.
Zobacz załącznik 779055
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom