Serwis jest m.in. w SosnowcuTequila a jak kupie uzywke i mi sie cos w niej zrypie, to mi ktos to naprawi? Sa do tego czesci jakies? To chyba w chinach robione, ale maxi cosi jest chyba dysyrybutorem.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
2w 1? Jaka cena?Taki znalazlam, ale nie wiem czy juz ktos nie zarezerwowal
Zobacz załącznik 777773
G
Gość
Gość
25 u mojego gina i wtedy zmierzy szyjke.Strawblka Kiedy Ty masz ta wizyte teraz ??13stego ? bo nie widze Cie wklendarzu, a jestem tez ciekawa co tam z szyjka ?
24 prenatalne.
Nie zapisuje sie w kalendarzu bo by dziewczyna miala za duzo roboty[emoji6]
G
Gość
Gość
Tylko spacerowka, ale gondole mozna kupic osobno tez uzywke.2w 1? Jaka cena?
1450 spacerowka ze zdjecia.
MartiniM
Fanka BB :)
O kurcze to jeszcze sporo czasu25 u mojego gina i wtedy zmierzy szyjke.
24 prenatalne.
Nie zapisuje sie w kalendarzu bo by dziewczyna miala za duzo roboty[emoji6]
G
Gość
Gość
No to niezła cena, gondole kupisz za jakieś 300 zł to razem wyjdzie bardzo przyzwoicieTylko spacerowka, ale gondole mozna kupic osobno tez uzywke.
1450 spacerowka ze zdjecia.
pisanka89
Fanka BB :)
Ja czuję się wy rucha na brzydko mówiąc. Mam nadzieje ze ta sytuacja szybko się rozwiąże. Mam.jeszvze niby 7 tygodni. Ale nie mam zamiaru o tym myśleć do.końca. ciąży bo zwariowac idzie.Powiem Ci tylko tyle... coraz bardziej powszechne slysze sie robi to ze lekarze w jakis sposob sugeruja to, ze chcieli by cos dostac - jest to straszne. Maja swoje pensje , my placimy skladki a jeszcze sie ogladaja. Wizyty robimy prywatnie, a dupy nie urywa i pozostawiaja nam wiele do zyczenia. Swietnie Cie rozumiem bo ja tez jestem na jakims zakrecie gdzie nie wiem co i jak mam robic czy dawac komus w lape czy na co tu w ogole czekac? Kazdy mna kreci we wszystkie strony a pomysl ze Ty chwile masz jeszcze na decyzje i jakies wymyslenie czegos logicznie. Ja poczulam sie pewnie ,ale juz tej pewnosci nie ma a tu juz widac mete i co sie ze mna stanie? tego nie wie nikt...czekam nast wizyty za 2 tyg i wtedy mam jakas mysl...ale to az 2 tyg, o ten czas to juz sporo.
G
Gość
Gość
Zna sie ktos na prawie???
Tesciowa chce nam przepisac dzialke i chciala nasz akt slubu bo jej powiedzieli ze potrzebny.
Ja nie chce zeby ona nam przepisywala, tylko zeby przepisala mojemu mezowi, nie chce miec zadnych praw do jego rodzinnej ziemi.
Moje pytanie, czy moze przepisac tylko na meza czy tak sie nie da?
Tesciowa chce nam przepisac dzialke i chciala nasz akt slubu bo jej powiedzieli ze potrzebny.
Ja nie chce zeby ona nam przepisywala, tylko zeby przepisala mojemu mezowi, nie chce miec zadnych praw do jego rodzinnej ziemi.
Moje pytanie, czy moze przepisac tylko na meza czy tak sie nie da?
reklama
G
Gość
Gość
Moglby sobie darowac ten gin te lapowy. Lase to takie!!!Ja czuję się wy rucha na brzydko mówiąc. Mam nadzieje ze ta sytuacja szybko się rozwiąże. Mam.jeszvze niby 7 tygodni. Ale nie mam zamiaru o tym myśleć do.końca. ciąży bo zwariowac idzie.
Masz blizniaki i kasa Ci bedzie potrzebna na dzieci, wstydzil by sie!!!