Hmm?
reklama
Patrzcie jakie słodziaki
Link do: UL&Ka Czapki i Kominy dla dzieci i dorosłych szyte ręcznie
Link do: UL&Ka Czapki i Kominy dla dzieci i dorosłych szyte ręcznie
Mialam przed każdym okresem, ale na pewno nie takie jak w ciążyA pod koniec każdego cyklu też miałaś bóle piersi czy tylko w ciąży bolały?
ewelin86
Fanka BB :)
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka na świecie :* duży silny chłopak poradzi sobie z pomocą mamusi !
Martka za Twoją szyjkę, żeby sobie żartów nie robiła :*
PAŹDZIERNIK
11: kinia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
11: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12: Kajka*89- badania prenatalne II trymestru
12:mavi - wizyta u gin prowadzącego ciąże
14: butterlfy1331 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
14: Olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: lile - wizyta u gin prowadzącego ciąże
18:martka - wizyta u gin prowadzącego ciąże
21: husan -wizyta u gin prowadzacego ciaze
24:Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciąże + KTG
25: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: kasia_basia - badania prenatalne III trymestru
26: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
LISTOPAD
2: katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
3: katharina203 - badania prenatalne I trymestru
14: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: fiolek81- usg prenatalne III trymestru
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
27.10.2016 - kinia: dziewczynka cc
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
18.11.2016 - Olusja1987: chłopiec
17.12.2016 - ewelin86: chłopiec
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka
24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
27.12.2016 - pisanka89: dziewczynka & dziewczynka
28.12.2016- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81: dziewczynka
15.02.2017 - Flandi : dziewczynka & chłopiec
22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : chłopiec
28.03.2017- natula : dziewczynka?
21.04.2017 - lile: ?&?
Proszę się zastanowić, kto chciałby przejąć kalendarz
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka na świecie :* duży silny chłopak poradzi sobie z pomocą mamusi !
Martka za Twoją szyjkę, żeby sobie żartów nie robiła :*
PAŹDZIERNIK
11: kinia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
11: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12: Kajka*89- badania prenatalne II trymestru
12:mavi - wizyta u gin prowadzącego ciąże
14: butterlfy1331 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
14: Olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: lile - wizyta u gin prowadzącego ciąże
18:martka - wizyta u gin prowadzącego ciąże
21: husan -wizyta u gin prowadzacego ciaze
24:Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciąże + KTG
25: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: kasia_basia - badania prenatalne III trymestru
26: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
LISTOPAD
2: katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
3: katharina203 - badania prenatalne I trymestru
14: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: fiolek81- usg prenatalne III trymestru
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
27.10.2016 - kinia: dziewczynka cc
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
18.11.2016 - Olusja1987: chłopiec
17.12.2016 - ewelin86: chłopiec
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka
24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
27.12.2016 - pisanka89: dziewczynka & dziewczynka
28.12.2016- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81: dziewczynka
15.02.2017 - Flandi : dziewczynka & chłopiec
22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : chłopiec
28.03.2017- natula : dziewczynka?
21.04.2017 - lile: ?&?
Proszę się zastanowić, kto chciałby przejąć kalendarz
pisanka89
Hej dziewczyny. Załatana byłam ostatnio. Po wczorajszej wizycie dowiedziałam się że szyjka nadal 26mm. Po dzisiejszej ze dziewczynki ważą 1220 i 1170. Wszystko jest dobrze. Jedyny problem mam z ginem. Byłam wczoraj na wizycie u swojego nie mierzyl mi dzieci od wagi 450 gram i wvzoraj nic się nie zmieniło tez nawet nie wykonał usg. A że zapisałam się do innego z mojego miasta stwierdzilam ze juz wydam te 200 zl i pójdę sprawdzic przyrost wagi. A problem z ginem mam taki ze na pytanie dla mnie retoryczne czy on będzie robił mi cc odpowiedział ze nie wie bo na jego oddziale jest tylko 20 miejsc. I może będzie mnie musiał wysłać na poloznictwo piętro wyżej. Czyli lublin gdzie mam 70 km i klinika położnictwa kible na korytarzu po 5 osób sale brak kangurowania podobno po cc obcy lekarze i obcy lekarz wykonujący cc (nie ma wymiany lekarzy między oddziałami ) albo jego klinika piętro niżej sale 2 osobowe z kiblami i podobno można kangurowac. Nie spalam całą noc i dzisiaj zdecydowalam ze pójdę do gina od siebie w mieście ze szpitala. I od.niego dowiedziałam z
Się ze w.razie co.jak nie dojadę do lbn bądź tamten mnie nie weźmie mogę rodzic u nich. Zrobią mi cc najlepiej między 5 a 10 grudnia. Mają neonatologa i podobno przyjmują juz ciążę od 28 tc wiec z.wcześniaki nie ma.problemu. ale warunki sa jak z prlu...syf kila i mogila...
Wracając do mojego gina zaczął mówić że to.nie od.niego zależy ze on musi chodzić załatwiać pytać. I mój m stwierdził że chce w łapę... nie mam.pojęcia co mam.zrobić. chociaż jestem dużo spokojniejsza po dzisiejszej rozmowie z ginem z.mojego miasta. Jak dam w lape to jaka mam.pewność ze mnie położy u siebie. Ile miałabym mu dać. Rodzice mówią ze.to.logiczne ze jak lepszy oddział to trzeba dać z 500 zl. Tak mi się. to.nie.widzi ale.dla.dzieci chce.jak najlepiej. Nie ukrywam ze wkur*ilam się na maksa...
Się ze w.razie co.jak nie dojadę do lbn bądź tamten mnie nie weźmie mogę rodzic u nich. Zrobią mi cc najlepiej między 5 a 10 grudnia. Mają neonatologa i podobno przyjmują juz ciążę od 28 tc wiec z.wcześniaki nie ma.problemu. ale warunki sa jak z prlu...syf kila i mogila...
Wracając do mojego gina zaczął mówić że to.nie od.niego zależy ze on musi chodzić załatwiać pytać. I mój m stwierdził że chce w łapę... nie mam.pojęcia co mam.zrobić. chociaż jestem dużo spokojniejsza po dzisiejszej rozmowie z ginem z.mojego miasta. Jak dam w lape to jaka mam.pewność ze mnie położy u siebie. Ile miałabym mu dać. Rodzice mówią ze.to.logiczne ze jak lepszy oddział to trzeba dać z 500 zl. Tak mi się. to.nie.widzi ale.dla.dzieci chce.jak najlepiej. Nie ukrywam ze wkur*ilam się na maksa...
G
Gość
Gość
Taki znalazlam, ale nie wiem czy juz ktos nie zarezerwowal
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
G
Gość
Gość
Ja nym sie wstydzila dac ginowi w lape. Taki gin co czeka na lapowe to nie gin!!!Hej dziewczyny. Załatana byłam ostatnio. Po wczorajszej wizycie dowiedziałam się że szyjka nadal 26mm. Po dzisiejszej ze dziewczynki ważą 1220 i 1170. Wszystko jest dobrze. Jedyny problem mam z ginem. Byłam wczoraj na wizycie u swojego nie mierzyl mi dzieci od wagi 450 gram i wvzoraj nic się nie zmieniło tez nawet nie wykonał usg. A że zapisałam się do innego z mojego miasta stwierdzilam ze juz wydam te 200 zl i pójdę sprawdzic przyrost wagi. A problem z ginem mam taki ze na pytanie dla mnie retoryczne czy on będzie robił mi cc odpowiedział ze nie wie bo na jego oddziale jest tylko 20 miejsc. I może będzie mnie musiał wysłać na poloznictwo piętro wyżej. Czyli lublin gdzie mam 70 km i klinika położnictwa kible na korytarzu po 5 osób sale brak kangurowania podobno po cc obcy lekarze i obcy lekarz wykonujący cc (nie ma wymiany lekarzy między oddziałami ) albo jego klinika piętro niżej sale 2 osobowe z kiblami i podobno można kangurowac. Nie spalam całą noc i dzisiaj zdecydowalam ze pójdę do gina od siebie w mieście ze szpitala. I od.niego dowiedziałam z
Znam przypadki gdzie dziewczyny daly w lape przed i lekarz i tak nie przyjechal do porodu.
G
Gość
Gość
Tequila a jak kupie uzywke i mi sie cos w niej zrypie, to mi ktos to naprawi? Sa do tego czesci jakies? To chyba w chinach robione, ale maxi cosi jest chyba dysyrybutorem.
MartiniM
Powiem Ci tylko tyle... coraz bardziej powszechne slysze sie robi to ze lekarze w jakis sposob sugeruja to, ze chcieli by cos dostac - jest to straszne. Maja swoje pensje , my placimy skladki a jeszcze sie ogladaja. Wizyty robimy prywatnie, a dupy nie urywa i pozostawiaja nam wiele do zyczenia. Swietnie Cie rozumiem bo ja tez jestem na jakims zakrecie gdzie nie wiem co i jak mam robic czy dawac komus w lape czy na co tu w ogole czekac? Kazdy mna kreci we wszystkie strony a pomysl ze Ty chwile masz jeszcze na decyzje i jakies wymyslenie czegos logicznie. Ja poczulam sie pewnie ,ale juz tej pewnosci nie ma a tu juz widac mete i co sie ze mna stanie? tego nie wie nikt...czekam nast wizyty za 2 tyg i wtedy mam jakas mysl...ale to az 2 tyg, o ten czas to juz sporo.Hej dziewczyny. Załatana byłam ostatnio. Po wczorajszej wizycie dowiedziałam się że szyjka nadal 26mm. Po dzisiejszej ze dziewczynki ważą 1220 i 1170. Wszystko jest dobrze. Jedyny problem mam z ginem. Byłam wczoraj na wizycie u swojego nie mierzyl mi dzieci od wagi 450 gram i wvzoraj nic się nie zmieniło tez nawet nie wykonał usg. A że zapisałam się do innego z mojego miasta stwierdzilam ze juz wydam te 200 zl i pójdę sprawdzic przyrost wagi. A problem z ginem mam taki ze na pytanie dla mnie retoryczne czy on będzie robił mi cc odpowiedział ze nie wie bo na jego oddziale jest tylko 20 miejsc. I może będzie mnie musiał wysłać na poloznictwo piętro wyżej. Czyli lublin gdzie mam 70 km i klinika położnictwa kible na korytarzu po 5 osób sale brak kangurowania podobno po cc obcy lekarze i obcy lekarz wykonujący cc (nie ma wymiany lekarzy między oddziałami ) albo jego klinika piętro niżej sale 2 osobowe z kiblami i podobno można kangurowac. Nie spalam całą noc i dzisiaj zdecydowalam ze pójdę do gina od siebie w mieście ze szpitala. I od.niego dowiedziałam z
reklama