reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mnie się podoba to poniżej, ale raczej go nie kupimy, bo mamy dostać od znajomych:
COFFEE Łóżeczko Łóżko Drewniane 4w1 SZUFLADA ***** (3027804154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kiwisia - znam tę fundację. Pisali kiedyś, że nam dzieci z brzuchów wydrapuje, jak się okaże, że za dużo się przyjęło. Nie wiem, skąd te rewelacje mają. Ale tam są oszołomy jakieś - a tu się ksiądz wypowiada, który ma prawo wypowiadać w imieniu Kościoła.
My też dziecko ochrzcimy.

reklama
Kate :-) cieszę się,że u Ciebie i Maluszka wszystko dobrze!

Misia te łóżeczko jest bardzo ładne, no i na lata :-) dla mnie to jeszcze bardzo odległa przyszłośc, jednak dobrze jest poznać tego typu rozwiązania, choć myślę,że mój M to sam będzie chciał zrobić

a ja tak już bym chciała, aby był poniedziałek ... dzisiaj zobiło mi się poraz pierwszy tak jakoś niedobrze i trochę jakby słabo - dziewczyny kiedy pojawiły się u Was pierwsze objawy?

Kate...gratuluje!! ciesze sie, ze wszystko u was ok!
Gotadora...powoli moga cie dopadac juz jakies objawy...ale wiesz, ze to roznie u roznych kobiet bywa...ja np kolo 7,8,9 tydzien dostalam mdlosci...co prawda nie wymiotowalam, ale meczylo okropnie...piersi np zaczely mnie bolec dopiero kolo 10tc i trwa to do teraz. wiem, ze niektore kobiety piersi bola od poczatku...niedlugo tez bedziesz miala klucia w podbrzuszu z powodu rozciagajacej sie macicy. hmmm...ja to chyba tyle mialam objawow...no oczywiscie czeste sikanie no i ja zaparcia...

dziękuje Miliaa :-) tak się zastanawiałam, bo u mnie jakoś mało objawów, usg dopiero w poniedziałek więc oczywiście nie mogę się doczekać i się martwię, co tam u mnie w brzusiu słychać

dorex
bardzo ładne to łóżeczko. My tez mamy 140x70 , ale drewniane i bez zdobien. Takie zwykłe. Kolor waniliowy tak jak szafa i komoda.
Jak urządzę pokoik to wstawię fotkę. Narazie myślę nad kolorystyka i dodatkami :-D

Dzis jade po odbior wynikow krwi do poradni genetycznej.
3majcie kciuki, zeby wyniki byly dobre.

reklama
u mnie objawy to dopiero gdzieś w 9tc się pojawiły za to męczyły mnie do 16/17 tc
a piersi mnie tylko podczas stymulacji bolały a przestały zupełnie ok 14-16 dpt, teraz są tylko ciut większe i nic nie bolą;-)

Do góry