reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Chcialam max do 2 tys. Ale to max.

W Smyku w Silesi bylam i nic mi sie nie podoba. Dzis bylam u siebie, ogladalam te bebetto ale kolory ma brzydkie. Moze i ladne, ale jakos mnie nie ruszaja ogolnie wozki. Twoj ladny, ale cena zabojcza.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wejdź sobie na stronę tego lonexu, tam są naprawdę nieźle wózki, nie jest co prawda design Quinny ale są bardzo przyzwoite
A jeżeli chodzi o mojego Moodda to gdybym ja miała ograniczony budżet to wolałabym kupić używanego niż np nowego bebetto, strasznie mi się podoba jego wygląd
Tak samo jak jestem zdania że lepszy używany bugaboo niż nowy byle jaki bliźniaczy.
Może poszukaj więc czegoś używanego?

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wejdź sobie na stronę tego lonexu, tam są naprawdę nieźle wózki, nie jest co prawda design Quinny ale są bardzo przyzwoite
A jeżeli chodzi o mojego Moodda to gdybym ja miała ograniczony budżet to wolałabym kupić używanego niż np nowego bebetto, strasznie mi się podoba jego wygląd
Tak samo jak jestem zdania że lepszy używany bugaboo niż nowy byle jaki bliźniaczy.
Może poszukaj więc czegoś używanego?

Chyba bede sledzic na olx te quiny.
Tylko ja sie boje uzywanego kupic, ze bede potem z nim sie bujac i naprawiac bo bedzie sie gwarancja konczyc.

Chyba bede sledzic na olx te quiny.
Tylko ja sie boje uzywanego kupic, ze bede potem z nim sie bujac i naprawiac bo bedzie sie gwarancja konczyc.

Najlepiej jakbyś znalazła wózek ze swojej okolicy z dożywotnią gwarancją, ona co prawda jest tylko na pierwszego właściciela ale mogłabyś się dogadać że w razie czego gdyby coś się zepsuło to reklamowali by na swój certyfikat
Zresztą co ma się tam zepsuć? Jeśli kupisz wózek w dobrym stanie to nie rozpadnie się po roku od tak :p
Poza tym Quinny to naprawdę dobra marka
Na fb jest grupa Quinny... Dziewczyny sprzedają co dzień wózki za bardzo fajne pieniądze, kilka ogłoszeń widziałam np z nową ramą bo wrócił wózek z serwisu
Masz jeszcze chwilę czasu, wierzę że coś znajdziesz :-)

Tequila mnie jeszcze jedno zadtanawia. Jak te quiny sa takie super to czemu ludzie np po roku je sprzedaja, jak tam jest jeszcze spacerowka? To mnie wlasnie zastanawia.
I ta spacerowka wydaje mi sie za waska, nie bedzie dziecko tam mialo malo miejsca?
Co nie zmienia faktu ze brala bym go od reki jakby mial fajna cene.

Tequila mnie jeszcze jedno zadtanawia. Jak te quiny sa takie super to czemu ludzie np po roku je sprzedaja, jak tam jest jeszcze spacerowka? To mnie wlasnie zastanawia.
I ta spacerowka wydaje mi sie za waska, nie bedzie dziecko tam mialo malo miejsca?
Co nie zmienia faktu ze brala bym go od reki jakby mial fajna cene.

Nie spotkałam się jeszcze z ogłoszeniem że ktoś sprzedaje wózek po roku ale jeśli takie są to pewnie dlatego że spacerówka zajmuje dużo miejsca w bagażniku i ludzie kupują wózki tzw parasolki które wszędzie się zmieszczą
Sama gondola jest duża, widziałam wózki z mniejszymi a spacerówka jest moim zdaniem przynajmniej do 2 roku życia
Zdarzają się duże dzieci i wiadomo że szybciej z niego wzrosną ale moim zdaniem szybką sprzedaż wytłumaczyć można jedynie mała ilością miejsca w aucie bo o ile gondola składa się na płasko to z siedziskiem spacerówki nie da się zrobić nic żeby zmniejszyć jego gabaryty

A jeszcze mi powiedz kiedy dziecko przesiada sie do spacerowki? Ile jezdzi w gondoli?
Moze glupie pytanie, ale nie wiem tego[emoji53]

W gondoli bezpiecznie jeździ dopóki nie zacznie siedzieć czyli ok pół roku ale to kwestia indywidualna każdego dziecka
W Moodd jest opcja żeby dziecko jeździło w spacerówce od urodzenia po zakupie śpiworka z wkładką

reklama
W gondoli bezpiecznie jeździ dopóki nie zacznie siedzieć czyli ok pół roku ale to kwestia indywidualna każdego dziecka
W Moodd jest opcja żeby dziecko jeździło w spacerówce od urodzenia po zakupie śpiworka z wkładką

Ale z ta wkladka to chyba glupi pomysl szczegolnie na zime. Jakos nie moge sobie wyobrazic noworodka w spacerowce.

Do góry