reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja najpierw zrobiłam test ciążowy a potem biegam na betę po południu :p
Moja apka pokazuje 91 dni ale ja liczę do ustalonego dnia cc które i tak może być wcześniej gdyby się okazało że młodemu się już nudzi w brzuszku :-D

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja zrobilam test i wielka radosc. Lezalam i patrzylam sie w ten test i geba mi sie smiala jakbym byla nacpana. Z trzema betami pojechalam do gina. Wrocilam i na drugi dzien leje sie ze mnie, ja w histerie ze to miesiaczka. Poprzednie ciaze tez konczyly sie drugiego dnia po wizycie u gina. Wiec bylam pewna ze to koniec.
Maz dzwoni do gina, gin kaze lezec plackiem i czekac. Najgorszy czas w moim zyciu. Na bete jezdzilam co 2 dni, caly czas plamilam, a maz caly czas mial ze strachu biegunke.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agatek, a jak tam Jas?
Zazdrosny o braciszka, czy sie cieszy?

Cieszy sie :) Jestesmy zaskoczeni jego reakcja, bo wogole nie jest zazdrosny. Wrecz przeciwnie. Przychodzi glaszcze malego, caluje stopki, pomaga nam we wszystkich czynnosciach :) i rozumie, ze np jestesmy chwilowo zajeci bo karmimy i spokojnie czeka. Takze mam nadzieje ze tak zostanie :)

Cieszy sie :) Jestesmy zaskoczeni jego reakcja, bo wogole nie jest zazdrosny. Wrecz przeciwnie. Przychodzi glaszcze malego, caluje stopki, pomaga nam we wszystkich czynnosciach :) i rozumie, ze np jestesmy chwilowo zajeci bo karmimy i spokojnie czeka. Takze mam nadzieje ze tak zostanie :)
Agatek, to super ze Jas ma takie podejscie[emoji4]
Ech... fajna z Was rodzinka.
Mam nadzieje ze moja tez taka bedzie[emoji6]

Tequila, gdzie jest w Katowicach fajny sklep z wozkami. Tylko ja nie chce z gornej polki. Myslalam nad bebetto. Widzialas gdzies zeby na zywo zobaczyc?

Nie wiem gdzie sprzedają bebetto bo ja takiego wózka nie szukałam, ale spory wybór wózków jest w Smyku w Ssc, jeżeli chodzi o Quinny to tylko Dziecięcy Ekspert na Bocheńskiego ale jeśli chcesz dobry a tani wózek to ja polecam Lonex na Mikołowskiej, Polska marka,najdroższy wózek z najnowszej kolekcji kosztował tam chyba 1600zł jak byłam , także warto moim zdaniem zajrzeć
Link do: Wózki Dziecięce Katowice, Sklep LONEX, Wózki Retro, Lonex, Classic Retro, Pastel, Sanremo

Nie wiem gdzie sprzedają bebetto bo ja takiego wózka nie szukałam, ale spory wybór wózków jest w Smyku w Ssc, jeżeli chodzi o Quinny to tylko Dziecięcy Ekspert na Bocheńskiego ale jeśli chcesz dobry a tani wózek to ja polecam Lonex na Mikołowskiej, Polska marka,najdroższy wózek z najnowszej kolekcji kosztował tam chyba 1600zł jak byłam , także warto moim zdaniem zajrzeć
Link do: Wózki Dziecięce Katowice, Sklep LONEX, Wózki Retro, Lonex, Classic Retro, Pastel, Sanremo
Chcialam max do 2 tys. Ale to max.

W Smyku w Silesi bylam i nic mi sie nie podoba. Dzis bylam u siebie, ogladalam te bebetto ale kolory ma brzydkie. Moze i ladne, ale jakos mnie nie ruszaja ogolnie wozki. Twoj ladny, ale cena zabojcza.

reklama
Do góry