reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej kochane :)
Miłego dnia życzę :)

TeQuila dziś w nocy dał mi popalić Mały :( Znów gdzie pod żebrami uciskał, że chyba z 1h po domu chodziłam, bo nie miałam jak się położyć. Tak mnie bolało :( A jak juz sie położyłam to zaczął swoje wygibasy w brzuchu. Już wole to niż te uciski w żebrach :( No i oczywiście żołądek zaczął mnie boleć i musiałam kibelek zaliczyć :(
Ja nie wiem co on sobie myśli :p

reklama
Hej kochane :)
Miłego dnia życzę :)

TeQuila dziś w nocy dał mi popalić Mały :( Znów gdzie pod żebrami uciskał, że chyba z 1h po domu chodziłam, bo nie miałam jak się położyć. Tak mnie bolało :( A jak juz sie położyłam to zaczął swoje wygibasy w brzuchu. Już wole to niż te uciski w żebrach :( No i oczywiście żołądek zaczął mnie boleć i musiałam kibelek zaliczyć :(
Ja nie wiem co on sobie myśli :p
Oj biedactwo :-) no tak to jest z facetami, pochwalisz to od razu łobuzują :p
Mój Syneczek dziś dla odmiany grzeczny, wstawałam ale tylko do WC :-) wyspałam się za cały tydzień... Oby nie na cały przyszły tydzień :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj biedactwo :-) no tak to jest z facetami, pochwalisz to od razu łobuzują :p
Mój Syneczek dziś dla odmiany grzeczny, wstawałam ale tylko do WC :-) wyspałam się za cały tydzień... Oby nie na cały przyszły tydzień :p

Oj żebyś wiedziała :) a i tak od rana szaleje :D ja to jyz się obawiam jak to bd jak się urodzi :)

Ja znów pamiętam jak płakałam na wynikami bety :) jakby to było wczoraj :) u mnie apka pokazuje 82 dni[emoji14] ale i tak bd wcześnie :)
Ja najpierw zrobiłam test ciążowy a potem biegam na betę po południu :p
Moja apka pokazuje 91 dni ale ja liczę do ustalonego dnia cc które i tak może być wcześniej gdyby się okazało że młodemu się już nudzi w brzuszku :-D

Ja już kolejną noc spędzam na kilkunastu spacerach do wc, wydaje mi się, ze ja nic innego nie robię tylko chodzę siku . A każde podnoszenie sie z lóżka to napinanie brzucha, które nie jest fajne. W nocy musiałam zjeść serek waniliowy i wpakować do niego kilka łyżek dżemu, aaa i juz któryś raz sni mi się ze musiałam wrócić do szpitala:/

reklama
Do góry