Kilka tygodni...dziękiZ tym zololadkiem przechodzilam to kilka pieknych tygodni, ale na szczescie jest juz spokoj
reklama
G
Gość
Gość
malutkikaczorek
Fanka BB :)
Obyś miała racjęJa nie badałam ale takie dawki duphastonu i lutinusa to już max,musisz wierzyć że się uda, wiara czyni cuda
PS. Ja też zawsze brałam luteinę, ostatnio dostałam lutinus i...jestem w 27tc !
Wierzę że Tobie też przyniesie szczęście zmiana leku, tym bardziej że lutinus ma udowodnione lepsze działanie
Fiolek81
Wiem ze czasem lekarze na niski progesteron daja zastrzyki z prolutexu.
Ja sie od tygodnia nie nudze. Od kiedy wiem ze mam cukrzyce to kombinuje przed kazdym posilkiem co zrobic zeby bylo ok. A po posilkach sie ruszam jak najwiecej bo ruch niby spala cukier. A ze mam remont kuchni to mam co robica gin mowi ze ginekologicznie jest narazie ok i nie ma przeciwskazan do ruchu
Ja sie od tygodnia nie nudze. Od kiedy wiem ze mam cukrzyce to kombinuje przed kazdym posilkiem co zrobic zeby bylo ok. A po posilkach sie ruszam jak najwiecej bo ruch niby spala cukier. A ze mam remont kuchni to mam co robica gin mowi ze ginekologicznie jest narazie ok i nie ma przeciwskazan do ruchu
G
Gość
Gość
Herbata z morwy obniza cukier. Tylko poczytaj czy mozna w ciazy. No i grejfryty. Tylko z nimi ostroznie bo moga potegowac dzialanie niektorych lekow.Wiem ze czasem lekarze na niski progesteron daja zastrzyki z prolutexu.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Biedaczysko :* TuleZjadłam pół kg bobu i nie pomogło na moje smuteczki...to oznacza jedno...jest bardzo źle
Oj z tym naciska niem na żołądek to ja miałam przez 2 dni. Ale na szczęście mały uznał ze nie jest mi dobrze
reklama
Flandi
Haha uśmiałam się z Waszych marudzeń ;-) u mnie to samo nuuuda! Do tego malarzy mam w domu od tygodnia i już mam ich dość. Zamknęłam się w sypialni z psami i poszłam spać[emoji12] dopiero M do mnie zadzwonił, że słońce świeci i żebym wyszła do ogrodu pooddychać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom