Dostałam i już zrealizowałamDziewczyny na Stronie Smyka jest info, ze komu sie nie udalo zrobic zakupow z powodu awarii systemu. Prosza o kontakt mailowy najpozniej do 9 pazdziernika i dadza indywidualne bony -50%
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja tylko jedną paczkę dostałam, na drugą (rekompensatę)czekamKajka powodzenia dzisiaj!
Dziewczynki chwalić się tym co zamawiałyście w Smyku na pewno już macie
Ale Ty już możesz zdjęcia wysłać
Ja już z zakupami dla młodego muszę przystopowac, mam już tyle ciuszków że pewnie sprzedawać będę nowe
Jeszcze tylko inne niezbędne rzeczy
Gdzie kupujecie koszule do karmienia?ja szukam i szukam i wygląda na to że będę w szpitalu nago bo koszuli w misie nie założę
Gdzie kupujecie koszule do karmienia?ja szukam i szukam i wygląda na to że będę w szpitalu nago bo koszuli w misie nie założę
G
Gość
Gość
Na allegro cos sie kupi napewno[emoji6]Ja już z zakupami dla młodego muszę przystopowac, mam już tyle ciuszków że pewnie sprzedawać będę nowe
Jeszcze tylko inne niezbędne rzeczy[emoji14]Gdzie kupujecie koszule do karmienia?ja szukam i szukam i wygląda na to że będę w szpitalu nago bo koszuli w misie nie założę
G
Gość
Gość
Flandi
Fanka BB :)
Ja już z zakupami dla młodego muszę przystopowac, mam już tyle ciuszków że pewnie sprzedawać będę nowe
Ja widziałam jakieś na allegro + w sklepie stacjonarnym w Bielsku, ale na razie się nie przyglądałam jakoś szczególnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
MartiniM
Podejrzewam ze u każdego roznie ja pierwszy raz takie bóle w miednicy poczułam ok 32 tc ale to było jeszcze dość słabe podług tego co było 2 dni temu...na szczęście nie jest to codziennie i nie trwa non stop.
Flandi
Ja kupiłam tylko ocieplane pajace Chwal się tym co już maszJa tylko jedną paczkę dostałam, na drugą (rekompensatę)czekam
Ale Ty już możesz zdjęcia wysłać
reklama
G
Gość
Gość
Dziewczyny przy ilu cm mialyscie zakladane pessary? Bo nie pamietam.
Je mozna zakladac do konca ciazy czy do ktoregos tam tygodnia?
Je mozna zakladac do konca ciazy czy do ktoregos tam tygodnia?