reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny wszystkim Wam poprzychodzily maile ze zamowienie juz czeka w sklepie?
Mi przyszlo na jedno zamowienie.
A drugie juz od 3 dni ma status ze przyjeto do realizacji i cisza.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz po wizycie. Maly wazy 1150[emoji6]

Pytalam o wapn, czy moge brac ze wzgledu na ta heparyne. Lekarz mowi ze jesli juz to taki specjalny na recepte i nie wiecej niz jedna tabletke dziennie. Dostalam recepte na ten wapn. Mam brac przez 2 tygodnie, potem 2 tygodnie przerwy i potem znow.
Mowi ze w zadnym wypadku nie mozna brac takiego musujacego wapna.

To chyba tyle. A i cesarka jeszcze dokladnie nie ustalona, bo lekarz mowi ze jeszcze za wczesnie zeby ustalac dokladny termin. Jak bedzie wszystko super to pojde do szpitala w drugi dzien swiat, a cesarka bedzie 1 stycznia. No ale to opcja jakby wszystko bylo super.
Druga opcja ze zrobi cesarke przed swietami, a wyjde do domu w drugi dzien swiat. No ale wszystko zalezy od dalszych wizyt, wiadomo.

Moja szyjka 3 cm. Trzy tygodnie temu byla 3,5 cm.
Biore 3×1 duphaston i teraz dodatkowo dostalam 2 lutki na noc bo chyba z szyjka cos sie zaczyna dziac.

Wow, duży chłopak :)
Urodze pierwsza..urodze pierwsza:D:p
A po co masz być w szpitalu te kilka dni przed porodem?

Dziewczyny a co myślicie o takim łóżeczku?
1475602219-nrfm0n.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Do mnie jakoś nie przemawia :)

Dziewczyny wszystkim Wam poprzychodzily maile ze zamowienie juz czeka w sklepie?
Mi przyszlo na jedno zamowienie.
A drugie juz od 3 dni ma status ze przyjeto do realizacji i cisza.

Ja dziś odebrałam paczkę, przyszły dwie rzeczy i w dodatku nie to co napisali że przyjdzie ale cieszę się że bo na tym bardziej mi zależało :p
A i w ramach zadośćuczynienia za niezrealizowanie reszty zamówienia dostałam na @kod rabatowy-50%:Dwięc robię zakupy :)

Rzeczywiście są płaskie :Dtylko chyba wąskie dlatego nie widziałam :p cena rewelacja, tak naprawdę dwa łóżeczka w cenie jednego, jak Ci się podoba to zamawiaj.
Szkoda tylko że te śrubki takie widoczne, że nie są schowane jakoś

reklama
Do góry