reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny wszystkim Wam poprzychodzily maile ze zamowienie juz czeka w sklepie?
Mi przyszlo na jedno zamowienie.
A drugie juz od 3 dni ma status ze przyjeto do realizacji i cisza.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz po wizycie. Maly wazy 1150[emoji6]

Pytalam o wapn, czy moge brac ze wzgledu na ta heparyne. Lekarz mowi ze jesli juz to taki specjalny na recepte i nie wiecej niz jedna tabletke dziennie. Dostalam recepte na ten wapn. Mam brac przez 2 tygodnie, potem 2 tygodnie przerwy i potem znow.
Mowi ze w zadnym wypadku nie mozna brac takiego musujacego wapna.

To chyba tyle. A i cesarka jeszcze dokladnie nie ustalona, bo lekarz mowi ze jeszcze za wczesnie zeby ustalac dokladny termin. Jak bedzie wszystko super to pojde do szpitala w drugi dzien swiat, a cesarka bedzie 1 stycznia. No ale to opcja jakby wszystko bylo super.
Druga opcja ze zrobi cesarke przed swietami, a wyjde do domu w drugi dzien swiat. No ale wszystko zalezy od dalszych wizyt, wiadomo.

Moja szyjka 3 cm. Trzy tygodnie temu byla 3,5 cm.
Biore 3×1 duphaston i teraz dodatkowo dostalam 2 lutki na noc bo chyba z szyjka cos sie zaczyna dziac.

Wow, duży chłopak :)
Urodze pierwsza..urodze pierwsza:D:p
A po co masz być w szpitalu te kilka dni przed porodem?

Dziewczyny a co myślicie o takim łóżeczku?
1475602219-nrfm0n.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Do mnie jakoś nie przemawia :)

Dziewczyny wszystkim Wam poprzychodzily maile ze zamowienie juz czeka w sklepie?
Mi przyszlo na jedno zamowienie.
A drugie juz od 3 dni ma status ze przyjeto do realizacji i cisza.

Ja dziś odebrałam paczkę, przyszły dwie rzeczy i w dodatku nie to co napisali że przyjdzie ale cieszę się że bo na tym bardziej mi zależało :p
A i w ramach zadośćuczynienia za niezrealizowanie reszty zamówienia dostałam na @kod rabatowy-50%:Dwięc robię zakupy :)

Rzeczywiście są płaskie :Dtylko chyba wąskie dlatego nie widziałam :p cena rewelacja, tak naprawdę dwa łóżeczka w cenie jednego, jak Ci się podoba to zamawiaj.
Szkoda tylko że te śrubki takie widoczne, że nie są schowane jakoś

reklama
Do góry