reklama
Śnieg??? O Jezu, nienawidzę śniegu!!! :-(W Beskidach śnieg.. Zaraz idę rozpalać w kominku bo zamarznę
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Fanka BB :)
A ja znów lubie śnieg Ale chyba w tym roku go nie chce Chociaż na święta było by fajnie gdyby był
Ja śnieg uwielbiam! Zakopane, domek z kominkiem, winko a śnieg pruszy za oknem w każdej innej opcji jest nie do zaakceptowaniaA ja znów lubie śnieg Ale chyba w tym roku go nie chce[emoji14]Chociaż na święta było by fajnie gdyby był
W tym roku to ja czekam na zimę ale bez śniegu żeby mi się wózkiem łatwo manewrowało
Sesja zimowa też będzie piękna nic się nie martw, śnieg na zdjęciu wygląda zjawiskowoHahah ja to już nie wiem czy śmiać się czy płakać chcieliśmy sobie zrobić sesję ciążową w plenerze z naszymi psiakami, wiecie taką kolorową jesienną więc mam nadzieję, że jeszcze ta jesień jednak będzie
G
Gość
Gość
Ewelin dobrze, niech pada. Snieg=nasze porody[emoji12]No to mamy dzeszczową jesień Tylko patrzec jak śnieg spadnie
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
G
Gość
Gość
Polubisz juz niedlugo, jak Alanek bedzie chcial isc na saneczki, albo bedzie chcial lepic balwana[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom