reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej,
Misia, Coleta- mysle , ze nasze terminy porodow sa prawie identyczne. Ja mam dwie opcje 07.11 lub 14.11. Pierwsze z usg drugie z kliniki.

Trzcinko - ja mam podawany 11.07 i 15.07. Z uwagi na cesarkę, zapewne załapię się na poród wcześniej

A ja termin z OM mam na 10.07 a z usg na 5-7.07 :) ale że to bliźniaki to nastawiam się na czerwiec (mam nadzieję druga połowa czerwca)

Aisha - a wcześniej miałaś wyżej brzuszek i się opuścił? czy cały czas był taki? Jak cały czas to może taka Twoja uroda...a do lekarza kiedy idziesz?

Aisha: no ale czemu sie wogole przejmujesz gdzie jest brzuszek. Jak wsio dobrze tonie ma co o tym myslec. Wszystko jedno czy jest nisko, wysoko, duzy, maly. Wazne by dzidzia sie dobrze miala

bylam dzis na zakupach...:tak:
WP_000572.jpg

Aisha...mnie sie wydaje, ze brzuszek jest normalnie...tak jak lolitka mowi, jezeli wszystko jest ok, to w ogole sie tym nie przejmuj!:tak: piekny brzusio masz:-)

Aisha - masz zgrabniutki brzusio! Ja chyba mam podobnie ułożony.
Różyczko - ja tez liczę raczej na czerwiec, bo cesarka jest 2 tyg. przed terminem.

reklama
Piękne!!! Kiedyś miałam babeczkę, kt. miała teścia w stanach - kupowała mi różne ciuszki i na ebay w niskich cenach, teść zbierał zakupy klientek i wysyłał jakoś tanio zbiorczo do Polski - niestety kobieta już o nie robi.Mam firmę, która sprowadza różne rzeczy z USA, ale są ukierunkowani na większe towary, a nie gatki i sukienki :-) Gap już wysyła do Polski - ale nie wszystko. Gymboree do UK owszem, ale do Polski nie.

Do góry