Flandi
Fanka BB :)
Nooo ja myślę ja nie pójdę spać dopóki fotek nie wstawisz
Faza pierwsza zakończona Cieszę się jak dziecko [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo ja myślę ja nie pójdę spać dopóki fotek nie wstawisz
Śliczny!!! Wygląda jak nowyFaza pierwsza zakończona Cieszę się jak dziecko [emoji12]
Śliczny!!! Wygląda jak nowy
Zazdroszczę, mój przez najbliższe tygodnie będzie w kartonie
Myślę że nie damy rady wcześniej niż koniec listopada /początek grudnia :-(Kiedy planujecie się przeprowadzić? Potem będziesz w kółko jeździć
Myślę że nie damy rady wcześniej niż koniec listopada /początek grudnia :-(
Ale potem będę jeździć i jeździć, z szumisiem zamiast dziecka
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe, na pewno będą chętne :-)Albo z kotami [emoji12] faktycznie jeszcze trochę, ale zleci szybko, a potem będziesz nam wysyłać zdjęcia każdego kącika [emoji6]
Pewnie już nie śpisz tylko jeździszFaza pierwsza zakończona Cieszę się jak dziecko [emoji12]
A my w piatek na nie nie poszlismy[emoji53]Miłego, słonecznego i pięknego dnia dziewczynki
My szykujemy się na warsztaty z Zawitkowskim, ciekawa ich jestem jak żadnych innych :-)
Pewnie już nie śpisz tylko jeździsz
Może wogóle się nie położyłaś spać ;-)