Napisałam czy mogą mi wysłać chociaż inny rozmiar, zobaczymy, najdziwniejsze że na stronie widnieją tylko w regularnej cenieOo kurde!!! Weź im napisz, że mają Ci uzupełnić jak będą mieć kolejną dostawę a nie że w ogóle! Biedactwo Mi póki co potwierdzili, ale ja tylko ocieplane pajace zamówiłam..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Flandi
Fanka BB :)
Napisałam czy mogą mi wysłać chociaż inny rozmiar, zobaczymy, najdziwniejsze że na stronie widnieją tylko w regularnej cenie
No, czyli kombinują pewnie.. Nie odpuszczaj im Jak nie ogarnęli swojej promocji, to teraz niech się postarają.
Ja dostałam maila ze moje zamówienie juz czeka w sklepie na odbiór, ale ja zamawiałam dwie rzeczy tylko.Ale się wkurzyłam, dostałam @ ze smyka że w związku z brakami na magazynie moje zamówienie nie zostanie zrealizowane w całości
Któraś dostała takiego @ czy tylko ja mam takiego pecha?
G
Gość
Gość
A te rozmiary ktore Ty zamawualas sa na stronie?Napisałam czy mogą mi wysłać chociaż inny rozmiar, zobaczymy, najdziwniejsze że na stronie widnieją tylko w regularnej cenie
To im to napisz, ze duzo u nich kupujesz i czujesz sie pokrzywdzona. Jakos pieknie w slowa to ubierz, to pewnie Ci wysla.
Napisz ze to co zamawialas widnieje na stronie.
Przeciez kupilas i zaplacilas wiec bylo, a to ze mieli burdel to mogli sie lepiej przygotowac.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
Fanka BB :)
Wróciliśmy z wózkiem [emoji7][emoji7][emoji7] Stoję nad pudłami i nie wiem od czego zacząć [emoji6] Ale nie pójdę spać dopóki go nie złożę [emoji23]
Jeszcze się aklimatyzuję, dzisiaj byli rodzice z obiadem i zapasami na caly tydzień ogólnie brzuch nadal twardy jak siedzę czy stoję, wiec staram się duzo leżeć, tym bardziej ze jeszcze się boje o ten krążek, zeby czasem sie nie wysunąłAgatek super wiadomość rosnie jak na drożdżach pewnie niedługo juz będziecie wszyscy w domku
Martka bo w domu najlepiej a jak się czujesz ogólnie?
Nie odpuszczę!!!No, czyli kombinują pewnie.. Nie odpuszczaj im Jak nie ogarnęli swojej promocji, to teraz niech się postarają.
No to też podejrzane bo przecież zamówienie idzie z magazynu min 2 dni, coś przekombinowali z tą promocjąJa dostałam maila ze moje zamówienie juz czeka w sklepie na odbiór, ale ja zamawiałam dwie rzeczy tylko.
Dokładnie tak zrobię, ale zobaczymy co to daA te rozmiary ktore Ty zamawualas sa na stronie?
To im to napisz, ze duzo u nich kupujesz i czujesz sie pokrzywdzona. Jakos pieknie w slowa to ubierz, to pewnie Ci wysla.
Napisz ze to co zamawialas widnieje na stronie.
Przeciez kupilas i zaplacilas wiec bylo, a to ze mieli burdel to mogli sie lepiej przygotowac.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nooo ja myślę ja nie pójdę spać dopóki fotek nie wstawiszWróciliśmy z wózkiem [emoji7][emoji7][emoji7] Stoję nad pudłami i nie wiem od czego zacząć [emoji6] Ale nie pójdę spać dopóki go nie złożę [emoji23]