reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Przepuszczaja Was w labolatorium do badan krwi bez kolejki? Czy musiciecodczekac swoje?
U mnie w labie wisi kartka zeby kobiety w ciazy i male dzieci bez kolejki przepuszczac. No ale ja zawsze musze odstac swoje bo by mnie tam zlinczowali jakbym chciala bez kolejki wejsc.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo. Spojrza na Ciebie ze jesteś w ciąży i nic. Udają ze nic nie zauważyli. I tez musze swoje odstac. A o sklepie to już nie wspomnę wtedy dopiero jest odwracanie wzroku.

reklama
W piatek jak bylam na wynikach to na korytarzu czekala para z noworodkiem na pobranie. Stali w kolejce, nikt im nie zaproponowal zeby poszli pierwsi. Dopiero laborantka zobaczyla ich i kazala im wejsc od razu a nie stac w przeciagu. Takze znieczulica.

Umieram dzis z bolu tak od 9 godziny...mam podwyzszona temp i tak mnie boli prawy oczodol jakby zatoki. Gdybym byla sama to wylabym z bolu. Macie jakies rady co moge zrobic...

Przepuszczaja Was w labolatorium do badan krwi bez kolejki? Czy musiciecodczekac swoje?
U mnie w labie wisi kartka zeby kobiety w ciazy i male dzieci bez kolejki przepuszczac. No ale ja zawsze musze odstac swoje bo by mnie tam zlinczowali jakbym chciala bez kolejki wejsc.

Mnie często przypuszczają w kolejce ale nawet jeśli ktoś udaje że nie widzi to ja idę na początek kolejki czy to w laboratorium czy sklepie, w końcu mam pierwszeństwo, jeszcze się nie zdarzyło by ktoś się odezwał

Mieliscie pierwsza pomoc?

Niestety nie było w programie ale Zawitkowski skradł moje serce i na wykładzie i w indywidualnej rozmowie, gość ma niesamowitą wiedzę i umiejętność dzielenia się nią
Poza ciekawymi wykladami dostałam jeszcze mnóstwo prezentów m.in butelki chicco, wkładki laktacyjne, poduszki i zabawki sensoryczne,skarpetki,bony na zakupy i na badania i oczywiście mnóstwo makulatury :p

Niestety nie było w programie ale Zawitkowski skradł moje serce i na wykładzie i w indywidualnej rozmowie, gość ma niesamowitą wiedzę i umiejętność dzielenia się nią
Poza ciekawymi wykladami dostałam jeszcze mnóstwo prezentów m.in butelki chicco, wkładki laktacyjne, poduszki i zabawki sensoryczne,skarpetki,bony na zakupy i na badania i oczywiście mnóstwo makulatury :p
Pokaz prezenty[emoji6]

reklama
Ostatnio poruszałyscie temat leżaczków -bujaczków ...więc wg najsłynniejszego fizjoterapeuty NIE KUPOWAĆ, dziecko do drugiego miesiąca życia leży w łóżeczku, gondoli lub na łóżku a od 2 miesiąca na mate na podłogę! :) leżaczki opóźniają rozwój ruchowy dziecka!

Do góry