reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Przepuszczaja Was w labolatorium do badan krwi bez kolejki? Czy musiciecodczekac swoje?
U mnie w labie wisi kartka zeby kobiety w ciazy i male dzieci bez kolejki przepuszczac. No ale ja zawsze musze odstac swoje bo by mnie tam zlinczowali jakbym chciala bez kolejki wejsc.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo. Spojrza na Ciebie ze jesteś w ciąży i nic. Udają ze nic nie zauważyli. I tez musze swoje odstac. A o sklepie to już nie wspomnę wtedy dopiero jest odwracanie wzroku.

reklama
W piatek jak bylam na wynikach to na korytarzu czekala para z noworodkiem na pobranie. Stali w kolejce, nikt im nie zaproponowal zeby poszli pierwsi. Dopiero laborantka zobaczyla ich i kazala im wejsc od razu a nie stac w przeciagu. Takze znieczulica.

Umieram dzis z bolu tak od 9 godziny...mam podwyzszona temp i tak mnie boli prawy oczodol jakby zatoki. Gdybym byla sama to wylabym z bolu. Macie jakies rady co moge zrobic...

Przepuszczaja Was w labolatorium do badan krwi bez kolejki? Czy musiciecodczekac swoje?
U mnie w labie wisi kartka zeby kobiety w ciazy i male dzieci bez kolejki przepuszczac. No ale ja zawsze musze odstac swoje bo by mnie tam zlinczowali jakbym chciala bez kolejki wejsc.

Mnie często przypuszczają w kolejce ale nawet jeśli ktoś udaje że nie widzi to ja idę na początek kolejki czy to w laboratorium czy sklepie, w końcu mam pierwszeństwo, jeszcze się nie zdarzyło by ktoś się odezwał

Mieliscie pierwsza pomoc?

Niestety nie było w programie ale Zawitkowski skradł moje serce i na wykładzie i w indywidualnej rozmowie, gość ma niesamowitą wiedzę i umiejętność dzielenia się nią
Poza ciekawymi wykladami dostałam jeszcze mnóstwo prezentów m.in butelki chicco, wkładki laktacyjne, poduszki i zabawki sensoryczne,skarpetki,bony na zakupy i na badania i oczywiście mnóstwo makulatury :p

Niestety nie było w programie ale Zawitkowski skradł moje serce i na wykładzie i w indywidualnej rozmowie, gość ma niesamowitą wiedzę i umiejętność dzielenia się nią
Poza ciekawymi wykladami dostałam jeszcze mnóstwo prezentów m.in butelki chicco, wkładki laktacyjne, poduszki i zabawki sensoryczne,skarpetki,bony na zakupy i na badania i oczywiście mnóstwo makulatury :p
Pokaz prezenty[emoji6]

reklama
Ostatnio poruszałyscie temat leżaczków -bujaczków ...więc wg najsłynniejszego fizjoterapeuty NIE KUPOWAĆ, dziecko do drugiego miesiąca życia leży w łóżeczku, gondoli lub na łóżku a od 2 miesiąca na mate na podłogę! :) leżaczki opóźniają rozwój ruchowy dziecka!

Do góry