reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Przez te koszmarne mdłości chyba muszę dziś odpuścić zakupy oliwek :(
Czy Wy też tak musicie uważać na to, co jecie, bo jelita nie dają Wam potem żyć? Mam wrażenie, że prawie wszystko mi ostatnio szkodzi:-\ Pomijając fakt, że jedzenie mogłoby nie istnieć, bo nie mam apetytu. Wiem, że jelita się podnoszą i spowalniają pracę, ale żeby aż tak? Długo to może potrwać?

Czy Wy też tak musicie uważać na to, co jecie, bo jelita nie dają Wam potem żyć? Mam wrażenie, że prawie wszystko mi ostatnio szkodzi:-\ Pomijając fakt, że jedzenie mogłoby nie istnieć, bo nie mam apetytu. Wiem, że jelita się podnoszą i spowalniają pracę, ale żeby aż tak? Długo to może potrwać?
Motylku jak jeszcze nie masz to pamietaj zaloz sobie karte w rosmanie zeby byly taniej...ja tez mam w planach sobie ja zalozyc...

A na mdlosci to chyba imbir polecaja...

Motylku jak jeszcze nie masz to pamietaj zaloz sobie karte w rosmanie zeby byly taniej...ja tez mam w planach sobie ja zalozyc...
Dzięki, nie mam. Faktycznie może się przydać, bo ostatnio z tą kartą Mama Coffee była dużo tańsza.
Z cukierkami imbirowymi też muszę spróbować. Tylko ja mam jakieś nietypowe te mdłości, tak mnie muli bardziej niż chce mi się wymiotować. Jakoś to przetrwam :)

Dostalam dzis zamowienie z hm[emoji12]
1475058774513.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475058774513.jpg
    1475058774513.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 187
Sliczne te ubranka sa dla niemowlakow. Dzis nie moglam sie napatrzec. A jak bylam z M rossmanie to pokazal mi takie sliczne skarpetki z grzechotkami i pyta czy kupimy ale ja oczywiscie ze jeszcze zawczesnie. Mam zamiar dopiero kupowac jak bede w 6m

Jak ja sie ciesze ze jestem juz po. No czasem jeszcze mi sie zdarzy. Jedno minelo to drugie wlazlo zgaga ale wezme reni i jest ok.

reklama
Jak ja sie ciesze ze jestem juz po. No czasem jeszcze mi sie zdarzy. Jedno minelo to drugie wlazlo zgaga ale wezme reni i jest ok.
Czyli never ending story? Zniosę wszystko, warto było o to walczyć :) Godzina 13 już blisko, a zwykle wtedy mi puszcza. W poradniku ciążowym, który kupiłam piszą, że na zgagę pomaga miód. Próbowałaś może?

Do góry