reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja smaruje ja tylko wieczorem, chyba ze rano mam jakas bluzke ktorej mi nie szkoda, bo zostawia tlusty film. Tylko ze ja jej daje tyle ze swiece sie jakbym z oleju wyszla[emoji6]
Ale polecam ja bo fajnie natluszcza. Mialam kiedys ta zwykla dla dzieci i nic ze skora nie robila. Ta jest inna jakby taka bardziej gesciejsza.

Po 3 miesiacu kup sobie dodatkowo jakis balsam i uzywaj rano. No chyba ze znajdziesz balsam od pierwszego miesiaca zalecany. Jamam w domu Palmers ale nawet nie wiem od ktorego jest miesiaca i nie lubilam go za bbardzo.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za odpowiedzi.
Wlasnie sie zastanawialam nad tym balsamem z tej samej firmy,ale postanowilam kupic ta co polecilas. Wiec balsam tez sobie kupie ale bedzie bardziej sluzyl rano. W niedziele zaczyna sie 4 m. Jestem chyba za leniwa zeby 3 razy dziennie smarowac i czekac az sie wchlonie

Ja smaruje ja tylko wieczorem, chyba ze rano mam jakas bluzke ktorej mi nie szkoda, bo zostawia tlusty film. Tylko ze ja jej daje tyle ze swiece sie jakbym z oleju wyszla[emoji6]
Ale polecam ja bo fajnie natluszcza. Mialam kiedys ta zwykla dla dzieci i nic ze skora nie robila. Ta jest inna jakby taka bardziej gesciejsza.

Po 3 miesiacu kup sobie dodatkowo jakis balsam i uzywaj rano. No chyba ze znajdziesz balsam od pierwszego miesiaca zalecany. Jamam w domu Palmers ale nawet nie wiem od ktorego jest miesiaca i nie lubilam go za bbardzo.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale o niej jest napisane ze stosowac od 3 miesiaca ciazy...troche szkoda...

Ale o niej jest napisane ze stosowac od 3 miesiaca ciazy...troche szkoda...
Ja polecam kosmetyki dla kobiet w ciąży MAMA CARE EFEKTIMA PHARMACARE, kosmetyki są hypoalergiczne, szybko się wchłaniają,nie brudzą ubrań a przede wszystkim stosować je można od pierwszych dni ciąży
Cena bardzo przyzwoita bo za 200 ml balsamu zaledwie 20 zł
Do kupienia w aptece ale też w większym rossmannie

reklama
Do góry