Super! Bardzo funkcjonalny mebelCoś takiego co sądzicie?
reklama
G
Gość
Gość
Ja mam na stole zawsze czysto. Stoi tylko serwetnik[emoji6] Jemy tam tylko sniadanie obiad i kolacje, wiec na czas kapieli Juniora stol nie bedzie potrzebny[emoji6]Możnaosobiście łóżka nie polecam ze względu na brak stabilności takiej wanienki ale stół może spełnić podobną funkcje, problem tylko że zawsze taki stół trzeba posprzątać, nikt z niego na czas kąpieli nie może skorzystać itd
ale to nie jest duży problem
![]()
Stetylizatora tez nie kupuje bo tez wydaje mi sie zbednym wydatkiem, poza tym jakbym chciala kupowac wszystkie gadzety to bym chyba pol konta wyczyscila.
Ja jestem raczej z tych oszczednych i zanim cos kupie to 3 razy sie zastanawiam czy aby napewno to mi tak potrzebne jest[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
Fanka BB :)
sprytna ta Twoja komodaCoś takiego co sądzicie?
G
Gość
Gość
Tequila, bez przesady, wyparzenie butelek wrzatkiem nie jest problemem i nie zajmuje duzo czasu. No i nikt sie przy tym nie parzy, chyba ze jakas sierota[emoji6]Można się obejść, jasne
Tylko nie mając urządzenia trzeba umyć butelkę, przed każdym użyciem zagotować wodę, wyparzyć wszystkie elementy, oczywiście parząc sobie przy tym ręce i dopiero użyć a mając sterylizator myjesz butelki, wkładasz do urządzenia wszystkie elementy łącznie ze smoczkami itd i po 2 min masz sterylne przez całą dobę butelki i przedmioty, gotowe w każdej chwili do użycia
Dla młodej mamy duże ułatwienie i oszczędność czasu którego i tak zawsze brakuje
Dla mnie on zbedny. Ale jak ktos uwaza ze bez sterylizatora sobie nie poradzi, to lepiej niech kupi[emoji6]
Flandi
Fanka BB :)
A ja znów organizacyjne mogę mieć tylko wanienkę na stojaku, bo mam sypialnię połączoną z łazienką - tam jest woda, ale nie ma gdzie indziej postawić wanienkiJa mam na stole zawsze czysto. Stoi tylko serwetnik[emoji6] Jemy tam tylko sniadanie obiad i kolacje, wiec na czas kapieli Juniora stol nie bedzie potrzebny[emoji6]
Stetylizatora tez nie kupuje bo tez wydaje mi sie zbednym wydatkiem, poza tym jakbym chciala kupowac wszystkie gadzety to bym chyba pol konta wyczyscila.
Ja jestem raczej z tych oszczednych i zanim cos kupie to 3 razy sie zastanawiam czy aby napewno to mi tak potrzebne jest[emoji6]
Karmiac dziecko piersią i używając butelki sporadycznie nie jest to problemem ale uwierz mi że karmiąc dziecko mm używasz sporej ilości butelek i tracisz dużo czasu, a oparzysz się na 100 %. Dziecko placze, ty się spieszysz i łapki poparzoneTequila, bez przesady, wyparzenie butelek wrzatkiem nie jest problemem i nie zajmuje duzo czasu. No i nikt sie przy tym nie parzy, chyba ze jakas sierota[emoji6]
Dla mnie on zbedny. Ale jak ktos uwaza ze bez sterylizatora sobie nie poradzi, to lepiej niech kupi[emoji6]
Zobaczysz jak zmieni się twoje podejście do tematu po urodzeniu
reklama
G
Gość
Gość
Moja siostra ma 2 dzieci i tez mowila ze sterylizator zbedny wydatek[emoji6]Karmiac dziecko piersią i używając butelki sporadycznie nie jest to problemem ale uwierz mi że karmiąc dziecko mm używasz sporej ilości butelek i tracisz dużo czasu, a oparzysz się na 100 %. Dziecko placze, ty się spieszysz i łapki poparzone
Zobaczysz jak zmieni się twoje podejście do tematu po urodzeniu![]()