reklama
Flandi
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie mam zdania.. Ale znajomi mówili, że to zbędny wydatek i żeby nie kupować. Sama nie wiem szczerze mówiąc.Dziewczyny podbijam pytanie o sterylizator do butelek
Kupujecie? Jeśli tak to jaki?
I do tego wszystkiego jeszcze mega taniana butelkach nie znam się w ogóle - ale wanienek kilka przerobiłam, im prostsza tym lepsza. Teraz chyba bym stawiała na wanienkę z ikei - łatwa do ogarnięcia a potem dziecko można w niej posadzić :-) bezpieczna i wygląda na sporą.
Jedyny minus brak stojaka, a kąpiel na wysokości dostosowanej do rodxica jest mega komfortowe
Ja jestem przekonana o zakupie, zastanawiam się tylko czy kupić taki do mikrofalówki czy osobne urządzenie, sam sterylizator moim zdaniem ma same plusy i jest o wiele wygodniejszy i skuteczniejszy niż wyparzanie wrzątkiemJa jeszcze nie mam zdania.. Ale znajomi mówili, że to zbędny wydatek i żeby nie kupować. Sama nie wiem szczerze mówiąc.
G
Gość
Gość
Tylko jak ma sie placic 400zl za konfort i dodatkowy mebel, to lepiej kupic tania wanienke i postawic ja na stole albo na lozku.I do tego wszystkiego jeszcze mega tania
Jedyny minus brak stojaka, a kąpiel na wysokości dostosowanej do rodxica jest mega komfortowe
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Można się obejść, jasneMi też znajome mamy mówiły ze sterylizator zbędny.
Tylko nie mając urządzenia trzeba umyć butelkę, przed każdym użyciem zagotować wodę, wyparzyć wszystkie elementy, oczywiście parząc sobie przy tym ręce i dopiero użyć a mając sterylizator myjesz butelki, wkładasz do urządzenia wszystkie elementy łącznie ze smoczkami itd i po 2 min masz sterylne przez całą dobę butelki i przedmioty, gotowe w każdej chwili do użycia
Dla młodej mamy duże ułatwienie i oszczędność czasu którego i tak zawsze brakuje
reklama
MożnaTylko jak ma sie placic 400zl za konfort i dodatkowy mebel, to lepiej kupic tania wanienke i postawic ja na stole albo na lozku.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom