G
Gość
Gość
Drogo placilas?No już się chwalę [emoji7] tym razem rożki, pieluszki i prześcieradła [emoji48]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drogo placilas?No już się chwalę [emoji7] tym razem rożki, pieluszki i prześcieradła [emoji48]
Tak? Ja od dziecka nie lubię dentysty ,od samego zapachu robi mi się gorzejTeQuila - nieladnie sie bac dentysty mam duzo wspolnego z tym zawodem
Fusun - napisalam tak pol szklanki, ale cholera wie obijajac sie o panele, zrobilo sie dosc glosno, zapalilam swiatlo zeby zetrzec mopem bo nawet ciezko bylo dostrzec ta plame :/ moze przesadzilam z iloscia sama nie wiem, w kazdym badz razie nic sie nie powtorzylo do tej pory ,caly zcas sie obserwuje. Lekarz mi mowil ze po tym krazku sa wieksze uplawy i dziewczyny czasem sie do niego zglaszaly ze wody odeszly a to byly uplawy Zobaczymy od tej godz minelo 5 godz i narazie nic sie nie saczy , nic sie niepokojacego nie dzieje, ruchy tez dobrze czuje.
Cudooo!!!! Gdzie kupowałaś prześcieradła i za ile?No już się chwalę [emoji7] tym razem rożki, pieluszki i prześcieradła [emoji48]
Ty też jesteś dentystką?
Nie dokadnie, ale mam duzo wspolnego z tym zawodem[emoji6]Ty też jesteś dentystką?