reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

1474018363056.png

Dziewczyny!!!
To będzie szał :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474018363056.png
    1474018363056.png
    10,7 KB · Wyświetleń: 521
reklama
A ja u dentysty :-( Alan czuje moje zdenerwowanie bo szaleje w brzuszku strasznie :p
Potem dla relaksu zakupy :-D

Współczuje.. Uciekaj stamtąd jak naszybciej [emoji12] Ja to się tak panicznie boję dentysty, że bez końskiego znieczulenia nie ma szans. Więc oby mnie nic nie bolało do porodu ..
Do mnie dziś już małe zakupy przyjechały z rana kurierem [emoji6] a popołudniu idziemy na warsztaty z pierwszej pomocy "Bezpieczny Maluch" - taka atrakcja na piątek [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuje.. Uciekaj stamtąd jak naszybciej [emoji12] Ja to się tak panicznie boję dentysty, że bez końskiego znieczulenia nie ma szans. Więc oby mnie nic nie bolało do porodu ..
Do mnie dziś już małe zakupy przyjechały z rana kurierem [emoji6] a popołudniu idziemy na warsztaty z pierwszej pomocy "Bezpieczny Maluch" - taka atrakcja na piątek [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chwal się szybciutko :p
Ja na szczęście bez bólu, tylko malutki ubytek :-)

TeQuila - nieladnie sie bac dentysty :p mam duzo wspolnego z tym zawodem :)
Fusun - napisalam tak pol szklanki, ale cholera wie obijajac sie o panele, zrobilo sie dosc glosno, zapalilam swiatlo zeby zetrzec mopem bo nawet ciezko bylo dostrzec ta plame :/ moze przesadzilam z iloscia sama nie wiem, w kazdym badz razie nic sie nie powtorzylo do tej pory ,caly zcas sie obserwuje. Lekarz mi mowil ze po tym krazku sa wieksze uplawy i dziewczyny czasem sie do niego zglaszaly ze wody odeszly a to byly uplawy :( Zobaczymy od tej godz minelo 5 godz i narazie nic sie nie saczy , nic sie niepokojacego nie dzieje, ruchy tez dobrze czuje.

TeQuila - nieladnie sie bac dentysty[emoji14]mam duzo wspolnego z tym zawodem :)
Fusun - napisalam tak pol szklanki, ale cholera wie obijajac sie o panele, zrobilo sie dosc glosno, zapalilam swiatlo zeby zetrzec mopem bo nawet ciezko bylo dostrzec ta plame :/ moze przesadzilam z iloscia sama nie wiem, w kazdym badz razie nic sie nie powtorzylo do tej pory ,caly zcas sie obserwuje. Lekarz mi mowil ze po tym krazku sa wieksze uplawy i dziewczyny czasem sie do niego zglaszaly ze wody odeszly a to byly uplawy :( Zobaczymy od tej godz minelo 5 godz i narazie nic sie nie saczy , nic sie niepokojacego nie dzieje, ruchy tez dobrze czuje.
Pewnie mamy ten sam zawod [emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry