reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Kate mnie też nie bolą, może niekiedy od wewnętrznej strony ale naprawdę sporadycznie, no i na szczęście się nie powiększyły, mój rozmiar D mi wystarczy ;-)
lilonka
Smerfikowa mama
Mnie od początku piersi nie bolały, ale urosły do sporego D:-) Mila ty mówisz, że jak się przewracasz to piersi jak kamienie - ja mam tak z maluchami - jak się obracam to czuję jak się przesuwają - niekiedy to bardzo bolesne.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Lilinka: 0.99 ft4 to dobry wynik wiec nie ma sieco martwic
Miliaa: mnie urosly w ciazy cycki do F i tez mnie zaczely bolec. Jak pisza dziewczyny: stanik najpewniej pomoze. Kup taki juz do karmienia
Miliaa: mnie urosly w ciazy cycki do F i tez mnie zaczely bolec. Jak pisza dziewczyny: stanik najpewniej pomoze. Kup taki juz do karmienia
lilonka
Smerfikowa mama
W diagnostyce:
FT3 - norma 2,00-4,00 pg/ml (bez podziału na trymestry)
FT4 - 0,93-1,70 ng/dl - standard
0,90-1,50 ng/dl - I trymestr
0,80-1,30 ng/dl - II trymestr
0,70-1,20 ng/dl - III trymestr
FT3 - norma 2,00-4,00 pg/ml (bez podziału na trymestry)
FT4 - 0,93-1,70 ng/dl - standard
0,90-1,50 ng/dl - I trymestr
0,80-1,30 ng/dl - II trymestr
0,70-1,20 ng/dl - III trymestr
madzialenak
mama na pełen etat
Kate
normy dla FT4 w pmol/l
I trymestr 12,1 - 19,6
II trymestr 9,6 - 17
III trymestr 8,4 - 15,6
Niestety norm dla FT3 nie posiadam
Jednak mam 3,40 - 6,80 pmol/l
normy dla FT4 w pmol/l
I trymestr 12,1 - 19,6
II trymestr 9,6 - 17
III trymestr 8,4 - 15,6
Niestety norm dla FT3 nie posiadam
Jednak mam 3,40 - 6,80 pmol/l
Dziewczyny ja też po wczorajszej wizycie jestem w miarę optymistycznie nastawiona , oprócz tego , że dostałam opr za to , ze za duąo przytyłam i mam małą anemię wszystko jest ok , Leon ma 1350g i nieźle wojuje zwłaszcza wieczorem kiedy mamusia chce spać. Co do staników , to sportowy uwazam za rozsądny wybór , albo tak jak ktoś wyżej podpowiadał można kupić coś pożądnego co będzie potem mozna wykorzystać do karmienia. Ja osobiście z tym zakupem jeszcze czekam , bo nie chcę żeby był za mały , choć cycuszki najbardziej powiększyły się i bolały na początku , to co mnie niepokoiło , to żyłki które się na nich uwidoczniły , ale podobno to normalny objaw. Trzymajcie się dziewczyny , pozytywne myslenie jest najważniejsze Pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna:-)
madzialenak
mama na pełen etat
Lucy cudowne wiadomości, najważniejsze, że mały zdrowy, wiesz, że ja cały czas myślałam, że Ty bliźniaki będziesz miała, coś mi się pomyliło . Żyłki na piersiach także mi się uwidoczniły. Spokojnych ostatnich 3 m-cy ciąży :-)
reklama